Középpontban a feliratok – adidas Originals Alphatype kollekció

Hódítanak a túlméretezett logók és a különböző feliratok a sneakervilágban, így az adidas pont időben érkezik az Alphatype kollekcióval. A tovább után kiderül, hogy pontosan melyik modellek kerültek bele az új packba!

adidas NMD_Racer PK, ZX 500 RM és Sobakov az Alphatype kollekcióból

adidas NMD_Racer PK, ZX 500 RM és Sobakov az Alphatype kollekcióból

Összesen nyolc adidas modell érkezik a kollekcióban, név szerint: Deerupt Runner, EQT Support 91/18, NMD_Racer PK, EQT Support ADV Mid, Crazy BYW X, Sobakov, ZX 500 RM és a P.O.D. System.

adidas ZX 500 RM Alphatype

adidas ZX 500 RM Alphatype

Mindegyik teljesen fekete színben pompázik, az egyetlen kis “törés” a nyelven található kis címke, ami rózsaszín vagy kék színben dobja fel a cipőket. Na meg persze a jól látható adidas logó és a hozzájuk kapcsolódó feliratok, amik a cipők külső oldalán kapnak helyet fehér színnel. Akarva akaratlanul is a Nike x OFF-WHITE lépők jutnak eszünkbe, igaz, ott a belső oldalon jelennek meg a feliratok. Hiába, ez most a trend.

adidas NMD_Racer PK Alphatype

adidas NMD_Racer PK Alphatype

A hivatalos megjelenés november 22-én lesz, az árakról még kevés információnk van. Egyelőre a cikkünkben található on feet képeken szereplő darabokat találtuk meg: a Sobakov 120 EUR, az NMD_Racer PK 170 EUR, a ZX 500 RM pedig 140 EUR körül várható. Ezek alapján valószínűleg a többi cipő is az alapmodellek retail ára környékén kapható majd.

adidas Sobakov Alphatype

adidas Sobakov Alphatype

Írjátok meg, nektek hogy tetszenek a frissített darabok!

Hír- és képforrásunk a Highsnobiety és a 43einhalb volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×