Converse Chuck 70 Hi x Dr Woo kollab

A Converse összefogott Dr Woo-val, Hollywood egyik legmenőbb tetováló művészével, ennek eredménye lett a hetvenes évek hőskorát idéző Chuck 70 speckó „wear to tear” változata. Itt a felső felsőrész (nem véletlenül írtam dupklán) cincálásával az alsó felsőrész mintája bukkan elő. Ez biztosan belőled is előhozza majd a művészt, részletek a tovább után!

Inspiráció a hetvenes évekből

Az 1970-es években a Converse Chuck Taylort az egyik legjobb kosárlabda cipőként tartották számon. A Chuck 70 kollekció ezt a hőskort idézi meg a 70-es évek dizájnjának felelevenítésével – prémium minőségben. Bizonyos modellek a csúcstechnológiás Gore-tex anyagból készült felsőrésznek köszönhetően még vízlepergető és páraelvezető tulajdonságúak is. Így ideálisak őszi viseletként, sőt még a “városi telet” is kihúzhatod egy ilyen Converse cipővel a lábadon.

Dr Woo?

Ha Dr Woo-hoz szeretnél bejelentkezni, hogy ő varrjon ki téged, akkor egy elég hosszú sor végére kellene beállnod. Ha megnézed Los Angeles és Hollywood egyik legfelkapottabb tetováló művészének Instáját (@_dr_woo_) akkor megérted miért! Dr Woo részletgazdag, tusrajzokra emlékeztető finom vonalú egytűs, fekete-szürke tetoválásokat készít, nem ritkán sztárok és celebek drága bőrére.

Dr Woo

Dr Woo (Fotó: GQ.com)

Dr Woo x Converse 70 “Wear to tear”

A művész tetkóiban láthatható részletgazdagság az idei szezonban kiadott Dr Woo x Converse 70 kollab kollekcióban is visszaköszön. Az alapot a vintage, hetvenes éveket felidéző Chuck 70 cipők adták.

A kollekció legnagyobb különlegessége, a felsőrész több prémium minőségű vászonrétegből áll – így ha a felsőt megtéped, akkor előbukkan egy másik színű alsóbb réteg. Így teljesen rajtad múlik, hogy mennyire akarsz egyedi külsőt adni a Conversednek. Hagyhatod a rajta az apró gyári tépéseket, vagy ha szabadjára akarod engedni a kreativitásokat, akkor egy borotvapengével komplett mintákat is “rávarrhatsz”.

DrWoo x Converse Chuck 70

DrWoo x Converse Chuck 70

Itthon két színállás elérhető

Ha “megkapirgálod” a fekete felső réteggel érkező színállást, akkor alatt “aranyló naplemente” fantázianévre hallgató alsó réteget találsz, míg a kívülről fehér színű cipő “abszint zöld” alsó réteget rejt maga alatt. Ezekhez az alsó rétegekhez passzolnak a többszínű, karakteres fűzők is. De itt még nem érnek véget a cipő finomságai: az orr-részen ott figyel Dr Woo védjegye a W-ből és két O-ból körvonalazódó arcocska, az oldaltalpon a kopásállóságért felelő második gumiréteg pedig áttetsző.

A tervezők arra is gondoltak, hogy egész nap rockolhasd ezt a különleges kollab Chuck 70s modellt, OrthoLite talpbetét ad extra kényelmet.

DrWoo x Converse Chuck 70 (Fekete vs Naplemente)

Dr Woo x Converse Chuck 70 (Fekete vs Naplemente)

DrWoo x Converse Chuck 70 (Fehér vs Abszint)

DrWoo x Converse Chuck 70 (Fehér vs Abszint)

Ha tetszik a cipő, pár női méretben még találsz a BP Shopban.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×