Footshop Art Space vol4. // DNA by Ahinaa & Barnie

Egy különleges, analóg fotókiállítással folytatódik a Footshop Art Space – ezúttal Ahinaa & Barnie közös munkáját csekkolhatjátok a boltban. DNA kiállítás részletei a tovább után!

Az Official Classic retro-futurista kiállítás után új eseménnyel folytatódik a Footshop Art Space, már negyedik alkalommal. Ezúttal két magyar fiatal tehettség kollaborációja lesz terítéken, ne maradj le róla!

Footshop Art Space vol4. // DNA by Ahinaa & Barnie

DNA by Ahinaa & Barnie

A november 8-tól kiállított DNA by Ahinaa & Barnie fotósorozat alkotói mindketten rendkívül sikeresek saját szakmájukban:

Perjési Ahinaa a világszerte ismert Nanushka brand egyik vezető tervezője, aki emellett rendszeresen tart fenntartható divattal kapcsolatos workshopokat is. A fiatal tehetség szakmai körökben stylistként és art directorként is ismert, egyedi, progresszív stílusa pedig azonnal felismerhető.

Tóth Barnabás, azaz Barnie a MOME fotográfia mesterszakán végzett, a fotózás iránti rajongása pedig azóta is töretlen. Dolgozott már Párizsban és fotózta többek között a Beastie Boys-t is, rendszeres megrendelői pedig többnyire magazinok, ügynökségek és különböző vállalatok közül kerülnek ki. Az analóg technika megszállottja, de foglalkozik digitális fotózással is.

A Footshop Art Space keretein belül bemutatott alkotások stylingját Ahinaa végezte, a kiállítás koncepciója pedig szintén az ő munkáját dicséri.

Footshop Art Space vol4. // DNA by Ahinaa & Barnie

Az exkluzív fotósorozat különlegessége, hogy a modellek ismert underground zenészek és divatszakemberek közül kerültek ki – látogass el a Kristóf tér 4. szám alatt található Footshop üzletbe, és győződj meg róla a saját szemeddel! Az ingyenes kiállítás november 8-tól december 15-ig látogatható. A szokásos hangulat vár rátok, a megszokott finom valatokkal és italokkal egybekötve a Juicy+Bagel, valamint Hendrick’s Gin közreműködésével.

U.i. Ki ne hagyd a bulit, katt az eseményre!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×