A legújabb Off-White sneaker hírek

Egyre jobban telik ez az év is, túl vagyunk már pár Off-White kollekción és cipő megjelenésen, de nyugalom, van még mire várni ebben az évben is! Összeszedtünk nektek 5 olyan cipőt, amikre akár ebben az évben is számíthatunk az OW-tól és egy pár infót a megjelenésekről és az árakról. Virgil Abloh még mindig ébren és ebben az évben és diktálhatatlan tempóban dolgozik, ha érdekel, milyen cipőkön agyalt mostanság, kattints a továbbra!

The Ten

The Ten

Off-White™ x Converse „Chuck Taylor”

Mindenhol csak fehért!

Mindenhol csak fehért!

Kamu képek, találgatások és egy jó pár update! Az elmúlt hónapokban ezek a hírek keringtek az új Converse x Off-White collab körül. Még Júliusban pár fotó látott napvilágot, ahol egy S70-es fekete cipőt láthatunk. Na, végül is kiderült, hogy ez  egy fake darab volt. Egy kis ugrás az időben, és máris itt a szeptember, amikor is valóban bemutatásra kerül a legújabb Chuck. Végre pedig nem egy átlátszó cipőt kapunk, hanem egy tipikus OW színállást, egy iszonyatosan rikító narancssárga talpal. Sőt még itt a ráadás, a megjelenés előtt pont egy héttel jött ki egy szuper deszkás videó. Ezzel kapcsolat viszont nincs happy end, sajnos ez a videó nemsokkal a feltöltés után törölve lett. Ennyi összevisszaságot régen láthattunk már, így nagy hype kering a cipő körül, még ha nem feltétlen pozitív is (elég sok negatív véleményt olvashatunk róla)!

Megjelenés (Amerikában):2018.10.08.

A deszkázás nem a cipők barátja

A deszkázás nem a cipők barátja

Új Off-White™ x Nike Zoom Fly SP

A vörös ördög

A vörös ördög

Egy újabb Zoom Fly színállás várható a közeljövőben? Nem valószínű, de a rendkívül kevés darabszámban megjelent (promóciós megjelenés) mintadarab nemrég került terítékre. Már a múlthónapban napvilágot látott hírek alapján számíthattunk on feet képekre és hírekre, erre egészen szeptember végéig kellett várnunk. Nagyobb számú megjelenéséről semmi hír, de 2019-ben reménykedhetünk!

Megjelenés: TBC

A képek alapján egész pikáns

A képek alapján egész pikáns

Off-White™ x Nike Blazer “Spooky Pack”

Az OW zombi beütés

Az OW zombi beütés

Egy pack amire sokatok számíthatott. Mivel a Blazer a „The Ten” csoport tagja, így valószínű volt még egy pár színállás az eddigi alap kombináció mellé. A nagyobb darabszám mellé jár a kísérteties megjelenés és név is. A fehér példány neve All Hallow’s Eve lesz, a fekete darabé pedig Grim Reaper.

Megjelenés:2018.10.03.

A retail ár 130 dollár körüli lesz

A retail ár 130 dollár körüli lesz

Off-White™ x Nike Air Max 97 “Menta”

"Fagyasztó kinézet"

„Fagyasztó kinézet”

A nemrég megjelent Serena Williams AM97 colab után, novemberben nagy valószínűséggel ezt az új színállást dobhatják piacra. A modell nevéből adódóan nem egy letisztult színállásra számíthattunk, pedig gyakorlatilag egy teljesen szürke 97-est kapunk, amin egyedül nagyobb feltűnést a piros-kék-zöld pipa és a tipikus Off-White „AIR” kelthetnek.

Megjelenés: 2018.11.24.

190 dolcsi körül várható a retail ár

190 dolcsi körül várható a retail ár

Megjelenés: 2018.11.24.

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×