Láttál már közlekedési térképet? Nyilván igen, de sneakeren még biztosan nem! A Footshopban már kapható a Maappi x Converse kollab, melynek bevételét jótékony célra adományozzák. Olvasd el Maty (Matej) sztoriját a tovább után!

Maty és a Maappi története

Matej egy 14 éves cseh kissrác aki Asperger és Apato-Abulic szindrómával küzd. Ő és a szülei nagyon sokat harcoltak azért, hogy mára már rendes általános iskolába járjon, és azt csinálja amit szeret. És hogy mit szeret? Imádja a tömegközlekedést, a térképeket és a designt. Az elejében csak gyűjtögette és nézegette a térképeket, de mára már rajzolja is őket. Ekkor jött az ötlet, hogy rajzait pólókra és egyéb ruhadarabokra/kiegészítőkre lehetne nyomtatni, ezeket értékesítve pedig akár sorstársain is tudna segíteni. Ezért Maty és szülei úgy döntöttek, hogy a Maappi projektből származó bevétel nagyobb részét a rászorulóknak adja. Szeretnék támogatni és fejleszteni a szülői elidegenedési szindrómával élő gyermekek pszichiátriai gondozását és taníttatását, amely jelenleg nagyobb anyagi ráfordítást igényel.

MAAPPI x Converse - Budapest közlekedési térképe sneakeren!

MAAPPI x Converse – Budapest tömegközlekedési térképe már sneakeren is

Prága, Párizs, London, vagy épp Brno földalatti vasúti térképei után a vadiúj Converse cipőkön eddig még sosem látott rajzok érkeznek a budapesti hálózat részletes térképével. Core budapesti arcoknak mindenképp ajánlott!
A kalsszikus Converse All-Star alacsony és magas verzióban is kapható a Footshop budapesti üzletében, érdemes beugrani megnézni (majd utána megvenni is 😉).
MAAPPI x Converse - Budapest közlekedési térképe sneakeren!