Reebok Run.r 96 x Barneys New York – két új színállás

A Reebok úgy döntött, hogy a Run.r 96-os modelljének két új színállását a Barneys New York nevű üzlettel közösen összedolgozva szeretné elkészíteni. Ha szeretnéd megtudni milyen lett kollab és kíváncsi vagy a részletekre katt a továbbra.

Ezt a cikket Dani még akkor írta, amikor padawanként “gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

A Barneys New York

A Barneys első üzletének kapuit Barney Pressman nyitotta meg 1923-ban – 95 éve – csupán 500$-ral a zsebében. Jelenleg luxus ruházati boltként működik. Főként cipőket és öltözékeket találunk meg itt, viszont akár bútorokat, ékszereket vagy szépségápolási termékeket is vásárolhatunk üzleteiben. Pressman üzlete a világ legnagyob ruhamárkáinak jobbnál jobb darabjait adja el. Polcain többek között megtalálhatóak Comme des Garcons, Stone Island és Gucci termékek is. Jelenleg 27 üzletük van Amerikában és Japánban.

Barneys New York

Barneys New York

A kollabról

A Reebok és a jól ismert New York-i üzlet két színállást készítettek a modern kinézetű Run.r 96-os lépőből:

  • Black
  • Pink/Blush

A Run.r 96 júniusban jelent meg, most kaptunk két új színt belőle. Az alacsony szárú lábbeli bőr és hálós felsőrésszel rendekelik. Vastag, vaskos talp és helyenként szürke fényvisszaverő elemek ékesítik. Normál fűzők helyett egy rugalmas zsinóros rendszerrel tudjuk a cipőt lábunkra erősíteni. A talpbetét is jelzi, hogy kiknek köszönhetjük ezt a kettő színállást, a két cég logójával van ellátva. A lábbeli szeptember 15-én lehetett a szerencséseké.

Reebok Run.r 96 x Barneys New York

Reebok Run.r 96 x Barneys New York

Reebok Run.r 96 x Barneys New York talpbetét

Reebok Run.r 96 x Barneys New York talpbetét

A véleményem

Alapvetően nem változtatott sokat ez a kollab az eredeti Run.r 96-oson, viszont szerintem ez a kettő új szín életet vitt a lábbeli eredeti fehér változatába. Nekem sokkal jobban tetszik a cipő így, színesen. És ti mit gondoltok róla?

Források: Reebok, FlickrSneakernews

Bárkányi Dani

Shoes speak louder than words.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×