Nike Air Presto Mid Utility x Acronym ® – régi modell, újszerű formában

A NikeLab és az Acronym társalapítója, Erollson Hugh összefogtak, hogy egy régi modellt újszerű formában keltsenek életre – csekkold az új Air Presto Mid sneakert, amely csütörtökön a Footshopban is elérhető lesz! Katt a továbbra!

Nike Air PresTöri

2016-ban az első ACRONYM x Nike Air Presto Mid modell egy csapásra meghódította a sneakerkultúrát. Errolson Hugh, az ACRONYM alapítója szerint az együttműködés azzal kezdődött, hogy közelebbről szemügyre vették a sikertelen és elfeledett Air Presto prototípusokat. A cipőt egy komplexebb dizájnnal alakították át: a Presto alapvetően alacsony szárú modell, de Errolson megtolta ezt, és a cipő eredetiségét ötvözte a tartós és stabil kialakítással. Anno, az első kollekcióból a neon színállás volt abszolut siker, de most is odatették magukat a tervezők a NikeLabnél.

„Tudtuk, hogy a cipő nagyon menő és imádtuk – emlékszik vissza Errolson. – Ugyanakkor nem gondoltuk, hogy ennyire imádni fogja a közönség is. Izgalmas volt látni, ahogy egy ilyen szokatlan megközelítés ekkora érdeklődést vált ki.”

Nike Air Presto Mid Utility x Acronym ® - régi modell, újszerű formában

Az új Acronym színállások

„A fényesebb jövő ihlette sneaker a technológiai módosításoknak köszönhetően még kifejezőbb élményt nyújt. A praktikum és a funkcionalitás esztétikus harmóniában találkozik egymással, amely meghaladja az idő és tér korlátait. A végtelen emberi lehetőségek jövője a Presto Corpnál kezdődik.” (Nike SNEAKRS)

Három színállással folytatja a Presto sorozatot a Nike, melyek egyértelműen feldobják majd az outfited – amennyiben coppolod – Racer Pink/Black/Photo Blue , Cool Grey/Black , valamint White/Black/Dynamic Yellow .

Nike Air Presto Mid Utility x Acronym ® - régi modell, újszerű formában

Racer Pink/Black/Photo Blue

Nike Air Presto Mid Utility x Acronym ® - régi modell, újszerű formában

Cool Grey/Black

Nike Air Presto Mid Utility x Acronym ® - régi modell, újszerű formában

White/Black/Dynamic Yellow

Érkezik a Footshopba is!

Igen, jól olvastátok, mindhárom Nike Air Presto Mid Utility x Acronym® színállás kapható lesz csütörtökön reggel a budapesti Footshopban!

– 20.09.2018. (csütörtök) 10:00-tól In-store (First come, first served alapon)
– 64.990 Ft
– Nagyon kevés lesz belőle, érdemes sietni, ha mindenképp szeretnél magadnak egyet!
– A vásárlók összesen 1 cipőt tudnak megvásárolni! Választanod kell melyik színállást szertnéd, nem tudod mindháromat megvenni. Ha esetleg mégis szeretnél többet, vissza kell állnod a sor végére 🙂 (ezt nem ajánljuk, mire újra sorra jutsz, úgyis elfogynak a lépők)
– Szokás szerint, ennél a megjelenésnél is csak névre szóló kártyával lehet fizetni!

+ 1 tipp: ha esetleg nem tudsz eljutni a boltba (mert például suliban leszel 😄), ne csüggedj, hiszen az új Releases microsite a barátod!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×