Footshop x KangaROOS Ultimate 3 – „The City of a Hundred Spires”

A Footshop büszkén mutatja be első sneaker kollaborációját egy nemzetközi márkával, a KangaROOS-szal. A tovább után részletesebben olvashatsz a prémium lépőről!

Hogyan jutottak el ideáig?

2014-ben bővült a Footshop kínálata KangaROOS termékekkel, de akkor még koránt sem gondolták, hogy négy évre rá, egy kollabot dobnak majd piacra. Magát a sneakert természetesen a főhadiszállásuk, Prága inspirálta, ahol rengeteg torony és tetőterasz megtalálható, ezért is nevezik úgy, hogy a 100 tornyú város/aranyváros. 2017-ben viszont elkezdődött az együttműködés, ekkor a csapat először ellátogatott a németországi KangaROOS gyárba, és egy évnyi kemény munka, idő, és energia után létrehozták a tökéletes kollabot. Az biztos, hogy régen láthattunk már ennyire prémium sneakert, és bizonyára az idősebb korosztály és az euro sneakerhead vonal számára egy must have darab lesz.

Footshop x KangaROOS Ultimate 3 - "The City of a Hundred Spires"

Bőr a bőr hátán – válogatott prémium anyagok egy fantasztikus sneakeren

A száz tornyú sneaker sziluettje

A cipőhöz megfelelő inspirációt találni nem volt nehéz: a tetők, teraszok, és tornyak száza olyan látványt biztosít Prágában, ami igazán különleges, és ez az a hely, ahol a Footshop 7 éve létrejött. Nem véletlen, hogy a „The City of a Hundred Spires” elnevezésű sneakeren ilyen barnás és krém színek tűnnek fel, hiszen a Footshopnak erős kötődése van „szülővárosuk” iránt, amit tökéletesen ábrázolnak ezen a sziluetten. Egy dolgot pedig nem szabad kifelejteni: mindegyik sneaker válogatott bőrből, kézzel készült, ezálltal is bizonyítva, mennyire komoly darabról van szó.

Footshop x KangaROOS Ultimate 3 - "The City of a Hundred Spires"

Footshop x KangaROOS Ultimate 3 „The City of a Hundred Spires” – release infók

Szeptember végén, pontosabban 22.-én landol az 500 párra limitált sneaker, ami elérhető lesz mindhárom boltjukban (Prágában, Pozsonyban és Budapesten), valamint az új releases microsite-on is. Hajducek Peter, a Footshop tulaja a következőket nyilatkozta: „Ez egy nagyon fontos mérföldkő. Nagyon kevés sneaker store képes ilyen dolgokat elérni 10 éves pályafutáson belül, tehát kifejezetten örülünk, hogy a KangaROOS úgy döntött, hogy egyesítsük erőinket.”

Footshop x KangaROOS Ultimate 3 - "The City of a Hundred Spires"

Ha több mindent szeretnél megtudni, látogass el a weboldalukra, és csekkold a képeket, és videókat is!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×