Sneakerbox Snowtábor 2019

2019. január 26. és február 2. között ismét sneakerbox snowtábor! A jó dolgokat érdemes folytatni: idén már nyolcadszor vágunk neki és erre a szezonra egy új és izgalmas francia síterepet szemeltünk ki: ez Chatel, mely a Portes du Soleil pályarendszer része. Csússz velünk: változatos pályák, sok erdő, freeride és egy szuper snowpark. Így a nyolcadik tábort szervezve megelőlegezhetjük: most is epic snowtáborozás várható 😀 A tovább után minden tudnivalót megtalálsz!

SNKRBX SNWCMP Limited

A sneakerbox snowtáborokban a helyek száma mindig limitált, hogy tényleg együtt mozoghasson a csapat és hogy a friss táborozók hamar összerázódhassanak az évről-évre visszatérőkkel (ez utóbbiakból van több 🙂 A te döntésed, hogy busszal jössz vagy autózol, inkább szűkebb baráti körödben töltöd a hetet, vagy részt veszel a csapatprogramokban: a spontán (de holtbiztosan) kialakuló bulikban vagy a ‘Day in the Park’ megmozdulásokban.

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel (FR) 2019.02.26-02.02.

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel (FR) 2019.02.26-02.02.

Új és izgalmas terep: Chatel

A tábor időpontja: 2019. január 26-február 2. (indulás jan. 25-én pénteken este, hazaérkezés február 3-án vasárnap kora reggel), az úti cél pedig Chatel, Franciaország. Chatel egy védett völgyben fekvő hagyományos stílusú kiváros, nem egy “sílakótelep”, amiből azért akad Franciaországban. A bérletünkkel 130 km pályát lehet becsúszni (“tanuló” zöldtől a feketéig minden megtalálható), de számos erdei és freeride kalandozásra is van lehetőség. Biztos forrásból tudjuk, hogy a helyi snowpark is eléggé rendben van!

2015-ös varsi táborunk beszámolóját itt olvashatod el, 2013-as varsi snowtáborunk képeit itt, a 2015-ös menet képeit itt találod, és persze ennyi gopro kamera mellett persze videók is vannak 😀 Az elmúlt két táborban kicsit ellustálkodtuk a fotázást, videózást, na majd most 😀 Még az sincs kizárva, hogy vlog is készül majd a mostaniban 😀

Utazás busszal vagy egyénileg autóval

Utazás busszal, ami teljesen kibírható 🙂 Este elindulunk, másnap kora délután megérkezünk közben filmezés, evés-ivás, klubbolás és alvás. Van lehetőség az egyéni utazásra is, ekkor a buszjegyet nem kell kifizetni.

Indulás! (Fotó: Czika Balázs)

Indulás! (Fotó: Czika Balázs)

Szállás *** apartmanházban

Elég jól kinéző szállást sikerült lőni 😛 A berendezés és a felszereltség hozza a francia apartmanokban jól megszokott szintet, és olyan verziót is lehet választani, ahol az apartman mérete még kicsit meg is haladja az átlagosat 😛 Van szauna, kül- és beltéri medence a csúszástól megfáradt végtagok áztatására. A recin van net (persze az EU-roaming korában ez már inkább csak gesztusértékű), az árban az ágynemű is benne van.

A háztól a legközelebbi felvonó 500 méter – ez néhány perces séta, de van ingyenes buszjárat is, a faluközpont boltokkal és éttermekkel kb. 800 méterre van a bejáratunktól.

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel: az apartmanház

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel: az apartmanház

Sneakerbox Snowtábor árak

A 2p6-os szállás, a 6 napos Chatel síbérlet és a buszos utazás együtt fejenként 355 euró. Ezen felül még a helyszínen fizetni kell előreláthatólag 11 euró üdülőhelyi díjat, és ezzel vége is a kötelező költségeknek.

2p6- 355 EUR

Hatfős, két légteres apartman, alapterülete 37 m2. Egy hálószoba van franciaággyal és egy hálósarok emeletes ággyal. A szokott módon a nappali (itt ággyá alakítható kanapén alszik két ember) egyben a konyha is, mely főzőlappal, mikrosütővel, kávéfőzővel, vízforralóval, hűtőszekrénnyel, kenyérpirítóval és mosogatógéppel van felszerelve. Az apartmanban természetesen külön WC és fürdőszoba/zuhanyzó van és az esetek túlnyomó többségében terasz is 🙂

3p6 – 370 EUR

Hatfős, három légteres apartman, alapterülete 57 m2. Két hálószoba van az egyik francia-  vagy másik két szimpla vagy egy emeletes ággyal. A szokott módon a nappali egyben a konyha is (itt is ággyá alakítható kanapén alszik két ember), a felszereltség ugyanaz. Az apartmanban természetesen külön WC és fürdőszoba/zuhanyzó van és az esetek túlnyomó többségében terasz is 🙂

Az apartmanokra kauciót kell letenni, melynek összege előreláthatólag 260 euró/apartman. Természetesen ez visszajár kiköltözéskor, amennyiben rendben ki van takarítva és nem történt károkozás. A kaució készpénzben és kártyával is letehető.

Felár ellenében lehetőség van az egész Porte du Soleil síterephez kiegészítő bérletet rendelni, ennek díja 61 EUR  az egész hétre Ezzel egy hatalmas, Avoriazt is magában foglaló rendszer válik elérhetővé és Svájcba is át lehet vele ruccanni 🙂

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel: az apartman belülről

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel: az apartmanház: a wellness

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel: az apartmanház: a wellness

KEDVEZMÉNYEK

– Visszatérők kedvezménye: Ha 2015 és 2018 között voltál már velünk sneakerbox snowtáborban, akkor 5 euró kedvezményt kapsz az árból.

– Egyéni utasok: A nem busszal utazók 63 eurót vonjanak le ebből az árból.

Jelentkezés és előleg befizetése

Igyekezzetek összehozni egy teljes apartmanra való csapatot, ez a legtisztább. Ha ez megvan, akkor jelentkezzetek Gergőnél Facebookon, e-mailben (sneakerbox.hu@gmail.com), telefonon, ahogy jól esik 🙂 Írd le a neveket és mindenkihez legalább egy e-mail címet. Jelöljetek ki egy szobafőnököt, aki a kapcsolattartó lesz, aki intézi a szoba befizetéseit, és velünk tartja majd a kapcsolatot.

Itt a tábor Facebook eseménye is, de ne feledd, attól, hogy nyomsz egy “Ott leszek”-et az még nem számít jelentkezésnek 😀

Válaszolunk, hogy van-e hely, és ha minden kerek, akkor minél előbb, de legkésőbb október 14-ig be kell fizetnetek az előleget, fejenként 150 eurót. Foglalásod az előleg befizetésével válik érvényessé. Most is elég limitáltak a helyek, érdemes minél előbb befizetni az előleget és így biztosítani a helyedet. A befizetés euróban történik személyesen, átvételi elismervényt kapsz. Az eurós árra azért van szükség, mert az árak euróban fixek és ha meglódulna a forint/euró árfolyam az ár akkor is ennyi marad.

A teljes részvételi díjból fennmaradó összeget 2018. december 15-ig kell befizetni, szintén a fenti módon.

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel (2017.01.28-02.03)

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel (2019.01.26-02.02.)

Kaja, buli, egyebek

Kajálás: Szokás szerint önellátó, azaz minden csapat azt főz a konyhájában, amit akar és tud 🙂 Odafelé meg szoktunk állni már Franciaországban egy bevásárlásra, és természetesen Chatelben is van bevásárlási lehetőség a faluközpontban.

Esti programok: Nem félünk, hogy ne alakulna majd spontán minden este egy buli valamelyik (minden) szobában, és nyilván felderítjük majd, hogy hol van bulihely a faluban.

Biztosítás: Mivel mindenkinek más igényei vannak, ezért mindenkire rábízzuk, hogy hol és milyen utasbiztosítást köt. Ami fontos, hogy nem szabad nélküle elindulni!

Utazási irodai partner: A szállást, a bérletet és a buszt a Skilines iroda biztosítja (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyszám: U-000865), az utazási szerződés közted és az iroda között jön létre. A Skilinesnál a kollégák sokéves gyakorlattal szerveznek franciaországi síutakat, mi már több mint 10 évevelük utazunk, és mindig elégedettek voltunk. Mi, a sneakerbox csapata csoportszervezői és csoportkísérői feladatokat látunk el, a mi nevünk az itthoni és kinti programokra, illetve a figyelmes szervezésre a garancia 🙂

Kérdésed van? Jelentkeznél?

Írj egy e-mailt a sneakerbox.hu@gmail.com címre!

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel 2019

Sneakerbox Snowtábor @ Chatel 2019

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×