Pharrell Williams NMD Hu VS Tennis Hu – új VLOG a házban!

Bizonyára mindannyian hallottatok már Pharrell Williams úrról, és a több évre visszamenő adidas együttműködéséről. Gergővel ismét bevettük a „stúdiót”, hogy műtőasztalra tegyük a Tennis Hu és Human Race NMD modelleket. Csekkold az összehasonlítást a tovább után!

Az adidas Originals üdvöskéjét, az NMD sziluettet nem kell bemutatnunk, Pharrell papát sem, de mi az a HU? Human Race, vagyis emberi faj, ugyanis a megjelenéssel Pharrel fő célja, hogy hangsúlyozza az emberi sokszínűséget, energiákat és szenvedélyt.

Csekkold a videót!

Ahogy a bevezetőben már említettük, Gergővel kamerák előtt veséztük ki a Pharrell Williams úr neve fémjelezte cipőket. Lesd meg a videót, de ha olvasni jobban szeretsz, görgess le és döntsd el, hogy neked melyik modell tetszik jobban!

adidas Originals Pharrell Williams NMD Hu

Pharrell Williams első NMD modellje a 2016-ban megjelent sárga Human Race színállás volt. Ezt követte még sok-sok színállás mostanáig, de az alap koncepció mindnél ugyanaz: Boost talp, egyedi cage, megszólító feliratok, különleges design. Ezekről az NMD modellekről megoszlik a vélemény a sneaker kultúrában, vannak akiknek nagyon bejön, van akiknek kevésbé. Talán a nagy feliratok, vagy a merész színállások taszítanak pár sneakerheadet. Az eddigi összes NMD Hu retail ára 250 euró volt, a resell ára ennél már magasabb, akár 2,5 millió forint is lehet.

Pharrell Williams NMD Hu VS Tennis Hu - új VLOG a házban!

adidas Originals Pharrell Williams Tennis Hu

A Tennis Hu modell már jóval pénztárcabarátabb, 29.990 Ft-os áron kapható a legtöbb sneaker boltban, köztük nálunk, a sneakerbox shopban is. Ezt a cipőt alapvetően bárki megszerezheti magának, és bőven tud válogatni a meglévő színállások közül. A sneaker átlagos EVA talppal rendelkezik (ettől függetlenül fantasztikusan kényelmes), egy primeknit felsőrésszel kombinálva. Nagyon könnyű, és szellőző kialakítása van, szinte minden alkalomra megfelel: legyen az nyári rohangálós cipő, fesztiválcipő, de feketében még különlegesebb eseményekre is felveheted.

Pharrell Williams NMD Hu VS Tennis Hu - új VLOG a házban!

Mindkét modellnek meg van a maga varázsa, és kialakítása. Az NMD-k nyilván drágábbak, viszont kényelmesebbek, és exkluzívabbak is, míg a Tennis Hu modellek elérhetőek bárki számára. Az, hogy neked melyik tetszik jobban, kizárólag a saját döntésed 🙂

 

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×