Minden a Fear Of God x Nike kollabról

2018. szeptember 5-én hivatalosan megjelent a Jerry Lorenzo által tervezett hatodik Fear Of God kollekció portfóliója. Emellett felbukkant egy videó is, amiben láthatjuk az új Fear Of God x Nike kollaboráció által született lépőt! Ha téged is érdekel ez a cipő, további érdekes részleteket megtudhatsz a tovább után!

Ezt a cikket Dani még akkor írta, amikor padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

A Fear Of God új lépőjéről

Az új kollab cipő először Jerry lábán tűnt fel a Fear Of God bemutató videójának végén. Érdekesség, hogy kifejezetten hasonlít a cég legelső sneakerére. A felsőrészről egyenlőre a videóban látottakon kívül keveset tudunk, valószínűleg neoprénből és bőrből fog állni. Ha a talpra tekintünk az első ami feltűnik az egy négyszögletes Air Bubble, tehát egy Air cipőről beszélünk.

Legjobban a jól ismert AirMax 180-as talpához tudnám hasonlítani a kinézete alapján. A bakancsszerű lépő hátulján, illetve oldalán látható a jellegzetes Nike pipa. Ha ismét a lábbeli hátsó részére tekintünk, feltűnik egy cipzár is, ez majd a lábbelibe való belebújást fogja nagyban megkönnyíteni. A videót a kollekcióról itt tekintheted meg.

Fear Of God x Nike

Fear Of God x Nike

Fear Of God x Nike szemből

Fear Of God x Nike szemből

Mikor és mennyiért?

A cipő 2018 októberben fog megjelenni. Valószínűleg nem meglepő, hogy egy raffle keretein belül lehet majd a szerencséseké, 395 dolláros retail áron. Ez átszámítva körülbelül 110 000 forintnak felel meg. A hírek szerint háromféle színállásban lesz majd elérhető:

  • Black/Black
  • Light Bone/Black
  • Light Bone/Sail

Véleményem a cipőről

Egyelőre Lorenzo lépőjének sajnos csak a kinézetéről tudok szubjektív véleményt megfogalmazni. A lépő külseje nagyon tetszik! Őszintén szólva Fear Of God x Vans kollaboráció darabjai nekem jobban bejöttek, viszont ettől még szerintem egy pompás cipőt tudhat magának a két cég. És nektek hogy tetszik?

Források: highsnobiety.com és sneakernews.com 

Bárkányi Dani

Shoes speak louder than words.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×