Az új Supreme x Nike kollab: megérdemli a hypeot?

Augusztus végén jelent meg a Supreme őszi/téli kollekciójának egyik darabjaként, a Supreme x Nike Sb Gato kollab, amit a márkák szerelmesei megoszló tetszéssel fogadtak. A teremcipő először augusztus 30-án, összesen négy színben látotta meg a napvilágot. Mikortól lesz kapható, és mennyibe fog kerülni? A cipőről bővebben a tovább után olvashatsz!

Az új kollab megjelenésével a rajongótábor két részre szakadt. Sokak szerint egy szokásosan király Supreme dropot kaptunk 30-án, viszont igencsak számottevő az ellenvélemény is. A kollab egy teljesen alap Nike Skateboarding cipőre épül, ami sokakat meglepett, hiszen az eddigi együttműködések után ez egyfajta „visszaesés” volt a két fél részéről. A Nike Sb Gato sziluettje már az Supreme verzió előtt is létezett, de eddig még sosem fektettek rá komolyabb hangsúlyt.

Supreme x Nike SB GatoMi a különbség?

Nagy csodákra ne várjunk a Supreme x Nike kollab és az alap cipő összehasonlítása során, hiszen alig változott valami a cipő kinézetén a ’nagy átalakulás’ alatt.

Amiben változott

A cipőknek a felsőrészei bőrből készültek, mintázatuk minimálisan eltér az eredetiétől, a talprészen lévő barnás gumicsík a sarok felé elvékonyodik, továbbá a cipőpár egyikének sarkára egy „WORLD”, míg a párjára egy „FAMOUS” felirat lett rábiggyesztve.

Supreme x Nike SB GatoA szemmel látható különbség ennyi a két sziluett között; na meg persze a Supreme felirat. A logó összesen három helyen díszíti a cipőt: a talpbetéten, a nyelven és a nagy swoosh felett egy apró címkén.

Supreme x Nike SB GatoSzínállások

A cipellők összesen négy színben jelentek meg.

Supreme x Nike SB Gato

Fehér

Supreme x Nike SB Gato

Világoskék

Supreme x Nike SB Gato

Piros

Supreme x Nike SB Gato

Fekete

Valóban megérdemli a hypeot?

Bár az eddigi kollaborációk általában nagyot ütöttek, sajnos a Gato-s drop után jogosan érezhetünk egy kis csalódottságot, hiszen a cipő valóban kevesebbet adott az elvártnál. Ezzel együtt a retail ára is alacsony lesz, a SNKRS appban való megjelenésekor, szeptember 7-én 110 EUR-ért csaphattok majd le rá (már persze az, akinek tetszik).

Az alacsony ár ellenére is felmerülhet bennünk a kétely, hogy vajon megéri-e megvenni, vagy nagyobb a hype, mint amekkorát érdemelne? Valóban ennyit számít egy Supreme felirat, vagy hamarosan viszontláthatjuk majd őket az outletek polcain?

Kép és hír forrás: Highsnobiety, Sneakernews

H.Fanni

Írni mindig is szerettem, amihez később párosult a sneaker rajongásom is. Első sorban csajos fronton igyekszem erősíteni a csapatot, de természetesen minden érdekel, ami sneaker és fashion.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×