Cipőteszt a Szigeten: egy Kitti, Két Geri, három adidas

Milyen cipőben jó fesztiválozni? Nyári fesztiválos cipőtesztjeink első Soundos adagját már megnézhettétek, elolvashattátok a YouTube csatornánkon és ott a blogon, most pedig itt a második rész: az idei Sziget fesztiválon három adidas sneakert teszteltünk le: a könnyű és kényelmes Pharrell Williams Tennis HU, az ikonikus modell stílusos újragondolásaként megszületett Superstar Slip-On és az egyik legvastagabb Boost talppal érkező NMD R2 cipőteszt videó és cikk a tovább után!

Nézd meg a „két Geris” videót!

Pharrell Williams Tennis HU a porban

Kényelem: 4 / Védelem: 4 / Tisztítás: 4 / Összesen: 12

Az adidas Pharrell Williams Tennis HU egy jó kis könnyű cipő, nincs Boost talpa, mint NMD HU „nagytesójának”, de nyilván az ára is jóval közelebb esik az átlag magyar pénztárcához. Kifejezetten a Sziget kedvéért fogtam be egy  vadonatúj Primeknit felsőrészes Tennis Hu-t, de sem a talpat, sem a felsőrészt nem kellett betörni, azonnal kényelmes volt.

adidas Pharrell Williams Tennis HU Primeknit felsőrésszel

adidas Pharrell Williams Tennis HU Primeknit felsőrésszel

Sőt kényelmesebb is, mint amit a vékony talpától számítottam. Nem ilyen fapados „Vans Old Skool” vagy papírvékony „Converse tornacipős” érzése volt, hanem annál puhább és ruganyosabb, mintha rágógumin sétáltam volna 🙂 A rálépések nagyrészt elkerültek de az sejthető, hogy azért egy Tennis HU-ban nem olyan, mintha páncél lenne a lábadon, ennél nagyobb védelmet nyújtó cipőt is el lehet képzeni.

A tisztíthatósága viszont tényleg nagyon jó, könnyen kimosható, könnyen megszárad.

Az adidas Pharrel Williams Tennis Hu cipőket megtalálod a sneakerbox.hu shopban (nem csak fesztiválra  jók 😉

adidas Pharrell Williams Tennis HU - letesztelve a Sziget fesztiválon!

adidas Pharrell Williams Tennis HU – letesztelve a Sziget fesztiválon!

adidas Originals NMD R2 a fesztiválon

Kényelem: 5 / Védelem: 4 / Tisztítás: 5 / Összesen: 14

Geri az egyik legvastagabb Boost talppal felszerelt adidas NDM R2-vel semmit sem bízott a véletlenre. Az biztos, hogy egy ilyen cipőben még akkor sem fog fájni a lábad a nap végére, ha történetesen 47-es 😀 A rugalmas zoknis felsőrész sem okoz kényelmetlen éjszakákat a fesztiválos bulizások alkalmazásában. Bár próbáltam meggyőzni Gerit, hogy nem biztos, hogy a fehér felsőrész meghálálja majd a Sziget porát-mocskát, de bizonygatta, hogy máskor is mosta már ki és tényleg szép lett a végeredmény. Én hiszek neki 😀

Az adidas NMD R2-t más NMD modellekkel együtt a sneakerbox.hu shopból is megrendelheted.

adidas NMD R2 fesztiválos cipőteszt

adidas NMD R2 fesztiválos cipőteszt

 

adidas Superstar Slip-On @ Sziget

Az első Glamourral és Babos Kittivel közös videónkban is láthattátok már az adidas Superstar Slip-On cipőt, most úgy döntöttünk, hogy fesztiválkörülmények között is megjáratjuk 🙂 Kitti elmondása szerint a cipő nemcsak  kényelmes és strapabíró volt, de a koszt is kinn tartotta – amit utána egy gyors mosógépes mosással orvosolni is tudott.

adidas Superstar Slip-On - fesztiválos cipőteszt a Szigeten

adidas Superstar Slip-On – fesztiválos cipőteszt a Szigeten

Nézd meg a videót Kittivel!

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×