adidas Consortium x Bodega Sobakov+Kamanda – Footshop Budapest

Kevés Consortium partner van a világon, de a Footshop közéjük tartozik! Ami még ennél is jobb, hogy áprilisban már megnyilt a budapesti boltjuk is, szóval fürdeni lehet a jobbnál jobb cipőkben. Adidas Consortium x Bodega Sobakov és Kamanda infók a tovább után!

adidas Consortium x Bodega Sobakov+Kamanda - Footshop Budapest

Mi is az az adidas Consortium?

Az adidas Consortium egy szövetség, amely csak pár boltot foglal magába a világon. Ezek a boltok megkapják a legkülönlegesebb adidas megjelenéseket (legyen az kollab másik márkával, bolttal, előadóval), extra limitált darabszámban.

adidas Consortium x Bodega Sobakov+Kamanda - Footshop Budapest

adidas Consortium x Bodega Sobakov

A foci inspirálta Sobakov különleges, átlátszó gumi talppal rendelkező cipő. A fényvisszaverős három csík és a fekete/narancs részletek a foci aranykorára tekintenek vissza, leginkább az adidas Predator régebbi modelljeire. A Bodega ezt a vonalat megragadva, lágy, barna bőr felsőrésszel áldotta meg a sneakert, mindezt prémium anyagokkal csomagolva.

adidas Consortium x Bodega Kamanda

Nemcsak a Sobakovot, hanem a Kamandát is kezelésbe vette a Bodega az adidasnál! A tervezők az alap cipőt prémium bőr részletekkel, és sportos, technikai felsőrésszel dobták fel, a különleges talp pedig ennél a modellnél is átlátszó, egy stílusos naracs Bodega felírattal feldobva, hogy még menőbben nézzen ki!

adidas Consortium x Bodega Sobakov+Kamanda - Footshop Budapest

 

Mindkét Bodega kollab megtalálható a budapesti Footshopban. Ne habozz, irány a Kristóf tér 4. és zsákold be a neked jobban tetsző prémium modellt!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×