Adidas EQT ZX: Régi külső, új belső

Ha valami, akkor a régi és az új keverése nagyon jól megy az adidasnak. A legjobb példa talán a Superstar, ami lassan 50 év elteltével is az egyik legnépszerűbb sneaker a fiatalok körében. Viszont egy idő után érdemes a megszokottat keverni az újjal – így született meg az EQT Support 93/17, ami egy különleges, de mégsem hivalkodó sneaker. Nem úgy, mint az új EQT ZX! Részletek a tovább után!

Az adidas tudatosan az iskola első hónapjaira időzítette ezt a klasszikus, retro sneakert, ami egy régi külső és egy új technológia ötvözete. A 90-es éveket idéző EQT a mai napig modern formavilágot képvisel, ezért a fiatalok és az idősebbek körében is nagyon népszerű lehet.

Az adidas az új EQT ZX a megszokott komfortot hozza: az egész napos viselés alatti kényelmet napjaink egyik legjobb párnázása, a Boost adja. Mivel ez leginkább a fiatal generációt hozza lázba, ezért a nosztalgikus, 90′-es éveket idéző formával és felsőrésszel az old school irányzatot kedvelőket szeretné megnyerni az Adidas Originals.

adidas-eqt-zx-

Adidas EQT ZX

Első ránézésre az előző szériákra csak a sarokrészen túlnyúló tap és a jellegzetes EQT-s  talpba beépített (díszítő?) elemek utalnak, amik csak a design miatt vannak a cipőn. Valódi kényelmi funkciójuk nincs.

adidas-eqt-zx-

Adidas EQT ZX

Az első szembetűnő változás, hogy az upper nem csak a szellőzős, hálós anyagból készült, hanem piros és szürkésfehér hasított bőr részek is találhatók rajta. A hátulján még virít egy trefoil logo és a cég neve betűvel is, ha valaki nem jönne rá, hogy melyik gyártó keze közül származik a lépő. Az üres helyet egy kis piros varrással próbálták feltölteni, de így a cipő inkább a „pakoljunk rá még valamit” irányba ment el, és összességében a látvány nekem egy kicsit sok.

adidas-eqt-zx-

Adidas EQT ZX 

Az árazásról pontos információ még nincs, de nagyjából $180 körül várható. A megjelenést az adidas még szeptemberben tervezi.

Forrás: sneakernews.com

dani

A focicsukák és a street futócipők az én világom. Bár a csapat legfiatalabb tagja vagyok, de inkább a klasszikus sneakerekért rajongok :) Kedvenceim az Adidas Originals modellek, de a Nike Air Max-ek is a favoritjaim közé tartoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×