3+1 pénztárcakímélő adidas sneaker sulikezdésre

Hamarosan itt a nyári szünet vége és ideje felkészülni a sulikezdésre, többek között új cipő beszerzésével. Nézd meg ezt a 3+1 egyáltalán nem pénztárca gyilkos adidas sneakert: szépek, kényelmesek. Részletek a tovább után!

Ezt a cikket Dani még akkor írta, amikor padawanként “gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

1. adidas Pure Boost

Szeptembertől hétfőtől péntekig lesz naponta egy utad a suliig és vissza: Boost talpával ezen tud a Pure Boost könnyíteni (ami a suliban vár, azon nem 🙂 A Boost ugyanis a háromcsíkos márka történetének legrugalmasabb párnázása: mondanom sem kell, ez megkönnyíti a dolgunkat, ha sokat kell gyalogolnunk. Ha engem kérdeztek, a kinézete sem utolsó.

Ha esetleg egy ilyen lépő beszerzésén gondolkodtál, akkor van egy jó hírem: a Pure Boost true-to-size. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan megvásárolhatod, anélkül, hogy  kisebb vagy nagyobb méreten kelljen gondolkodnod. A sneaker Magyarországon is beszerezhető 20 és 30 ezer Ft között, ami ilyen tulajdonságok mellett kedvező árnak számít.

adidas Pure Boost

adidas Pure Boost

2. adidas Prophere

A Propherenek egyáltalán nem átlagos a kinézete – persze jó értelemben. Amikor ezt a cipőt tervezték, biztosan nem valami megszokottat akartak alkotni – ez sikerült is. A cipő oldalán, szokás szerint, három csík jelzi, hogy ez egy adidas cipő.

Ez a lépő jól tartja az ember lábát, ezt pedig a sarokrész kialakításának köszönheti, és még belebújni is könnyű. A kötött textil felsőrésszel rendelkezik. Az adidas Prophere elérhető a sneakerbox shopban is, most akciósan, kicsivel 30 000 Ft alatti áron.

adidas Prophere fekete színben (B37453)

Prophere fekete színben (B37453) – rendelhető a sneakerbox.hu shopból!

3. adidas Nizza

Íme, egy jó áron kapható, laza cipő. Ennek a lépőnek vulkanizált gumi talpa van, tehát ha esetleg gördeszkázni vagy biciklizni támad kedved, akkor ezekre is jó választás lehet. Emellett a Nizzának légáteresztő borítása van, ami a még ősszel is előforduló meleg napokon hasznos lehet. A kinézete nem hivalkodó, szóval azoknak ajánlom, akik nem hivalkodó cipőt keresnek. Ha úgy tartja kedved, az adidas Nizza cipőt fehér-zöldben, vagy kék-fehérben is megvásárolhatod a sneakerbox.hu webshopjában.

adidas Nizza fehér (CQ2327 (A))

A Nizza fehérben (CQ2327) Megrendelhető a sneakerbox.hu shopból!

adidas Nizza kék (CQ2330 (A))

adidas Nizza kék színben (CQ2330) – megtalálható a sneakerbox.hu shopban!

3+1. adidas POD-S3.1 OG

Ez a csuka azért nem a negyedik, mivel a 40 ezres árával, még éppen nevezhető pénztárcabarátnak. Azért válogattam be ebbe a listába, mert olyan tulajdonságokkal rendelkezik, az ideális a sulikezdésre. A tervezők háromféle technológiát is felhasználtak ennek a lábbelinek az elkészítésénél: TPU, EVA és Boost. Ezek után nem meglepő, hogy ez egy kényelmes cipő. A POD-S3.1 OG is könnyű, zoknis felsőrésszel rendelkezik, tehát elég csak belebújnod a cipőbe. Ami pedig biztos: a kinézete semmiképpen sem átlagos, a 90-es évek stílusát vegyíti a mai modern megjelenéssel. A P.O.D. lépőt szintén megrendelheted a sneakerbox.hu shopból!

adidas P.O.D. S3.1

P.O.D. S3.1

Bárkányi Dani

Shoes speak louder than words.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×