A Footshop ezúttal is nagy dolgot tett le az asztalra: Releases Microsite ! És hogy mi ez? Forró részletek a tovább után!

Footshop presents: Releases Microsite - a sneakerheadek álma?

A Footshopos srácok még fél éve sem nyitották meg budapesti boltjukat, de már több különleges eseményük is volt, mint amilyen a Secret Raffle Party , vagy a Breakfast Club sorozat! Ezúttal pedig az egész cég egy fantasztikus dologgal állt elő, a Releases Microsite-tal!

Releases Microsite

Végre a Footshop Sneakers & Streetwear store is olyan bolt lesz, amely dedikált weboldalt indít a különleges megjelenéseknek. Akik eddig mindig lemaradtak a bolti megjelenésről, vagy online kellett szerencsét próbálniuk, most nagy eséllyel pályáznak majd a friss lépőkre az új, Releases Microsite-on keresztül. Ez az új innováció igazságosabb opciókkal segíti majd a felhasználókat, hogy mindenkinek egyenlő esélyei legyenek a leglimitáltabb sneakereket beszerezni. (nem mellesleg pedig ez az első ilyen jellegű project egész Közép-Európában)
Fontos megemlíteni, hogy ez az eddigi legkényelmesebb és leghozzáférhetőbb rendszer, hiszen a boltban várakozás és álldogálás helyett pár klikkel regisztrálhatsz online bárhonnan, és várhatod a végkifejletet.
A weboldal fejlett technológiai védelemmel és több lépcsős azonosítási funkcióval rendelkezik, amelyek kiszűrik és meggátolják a botokat, hogy a raffle-ben részt vegyenek, így a végeredményt az ilyen jellegű tényezők egyáltalán nem befolyásolják. Ez egy fantasztikus hír azoknak, akik mindig saját részre szeretnének cipőt vásárolni, de folyamatosan L-lel fejezik a napot. 😀

Az új Footshop Microsite augusztus 13-án, hétfőn indul és olyan limitált, máshol már nem elérhető cipőket kínál majd, amelyek a megjelenésüket követő héten már több száz, illetve ezer dollárért pörögtek a viszonteladói piacon.

De hogy milyen cipőkkel indul a Footshop Releases Micosite ?! Olyan különleges darabokkal, mint:

– Vans Mountain Edition 35 DX (F.O.G.)
– adidas Pharrell Williams Hu NMD “Scarlet”
– adidas Ultra Boost 4.0 S.E. A Ma Maniere x Invincible
– Converse x CLOT One Star Low Top
– adidas YEEZY 500 Blush
– adidas YEEZY 500 Supermoon Yellow
– adidas YEEZY 500 Utility Black
Footshop presents: Releases Microsite - a sneakerheadek álma?

Egy biztos, ez a weboldal olyan megjelenésekkel fog elkápráztatni minket, hogy tátva marad a szánk!

+1 örömhír: Az első release, amely a microsite-on keresztül elérhető lesz, az az adidas X Pharrell Williams Afro Hu NMD mind három színállása!

Ne habozz, csekkold a weboldalt ide kattintva!