Nike Phantom VSN – foci felsőfokon

Épp, hogy sikerült már megszoknunk a vb-meccsek nélküli estéket és délutánokat, a Nike újabb újdonsággal rukkol elő a futball terén. Követve a focivilág trendjét csak is egy fűző nélküli, ultrakönnyű, szellőzős anyagból készült csuka jöhetett szóba. Hosszú kutatás és munka előzte meg a PhantomVSN bemutatását, de megérte. Részletekért katt a továbbra!

Legfejlettebb technológiák

Idén megszokhattuk, hogy a pipás cég sikert sikerre halmozva mutatja be az innovatív cipőket. Jelen esetünkben sincs ez másképp, de azért ne ikszeld ki az ablakot „már megint ez a sok újdonság, a megszokott miért nem jó” megjegyzéssel egybekötve, mert máris megláthatod miben más a Nike PhantomVSN, mint a többi focicipő:

Jobb illeszkedés és komfort – Quadfit

„Kidolgoztunk egy olyan belső hálós anyagot, amely megtartja alakját, ugyanakkor nem nyúlik ki. A Quadfit tökéletesen illeszkedik a lábfejre, anélkül, hogy szorítaná. Ez a változás kívülről nem szembeötlő, ám a hatás lábon azonnal érezhető. A játékosok már hozzászoktak, hogy az új cipőket a lábukra kell formálniuk, a PhantomVSN viszont a dobozból kivéve azonnal meccsre kész”  – mondja Phil Woodman, akinek ezt a cipőt köszönhetjük.

Nike PhantomVSN

Bújtatott fűző – Ghost Lace

A Nike egy profi játékosokat érintő felmérés alapján jutott arra a következtetésre, hogy a tökéletes érintkezés érdekében a fűzőt egy fül alá kell rejteni. Így született meg a Ghost Lace, ami egy érintéssel beszorítható, és garantáltan nem kötődik ki minden második mozdulatodnál.

Nike PhantomVSN

Bár nem újdonság, érdemes megemlíteni, hogy a felsőrész ezúttal is az extra rugalmas Flyknit szálakból készült, de most a Flyknit csupán a fűző eltakarására szolgál, ezáltal sima felületet biztosít a focistáknak. A megszokott ACC technológia pedig most is akármilyen időjáráshoz is alkalmassá teszi a PhantomVSN-t. Joggal kérdezheted azt is, hogy mi az a fura háromszög a belső oldalon… nos a funkcióját az NSRL (Nike Sport Research Lab) tesztjei megerősítik: minél alacsonyabb ponton találod el a labdát a háromszöggel, annál nagyobb kontrollod van a labda felett.

Nike PhantomVSN

Természetesen a kispályás verzió se maradhatott el, amit a Nike React talp és a szinte elnyűhetetlen felsőrész tesz ideális utcai focis lépővé. Ezt a változatot majd csak szeptembertől tudod megrendelni a nike.com -ról.

A nagypályás pedig már most elérhető az oldalon, egyenlőre csak fekete színben.

Coutinho és a PhantomVSN

Coutinho és a PhantomVSN

Forrás, képek: nike.com

dani

A focicsukák és a street futócipők az én világom. Bár a csapat legfiatalabb tagja vagyok, de inkább a klasszikus sneakerekért rajongok :) Kedvenceim az Adidas Originals modellek, de a Nike Air Max-ek is a favoritjaim közé tartoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×