Virgil Abloh 2018 nyarán kibővíti az Off-White x Nike “The Ten” kollekcióját. Július-augusztus fordulóján két új Nike Air Presto színállás csatlakozik a családhoz Ha szeretnél megtudni többet az új Off-White Presto sneakerekről és hogy hol lehet őket beszerezni őket, akkor katt a továbbra!

Ezt a cikket Matyi még akkor írta, amikor padawanként “gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Megjelent az Off White Presto fekete színállásának 2018-as verziója!
Megjelent az Off White Presto fekete színállásának 2018-as verziója!

Gondolom mostanra már mindegyikőtök ismeri már Virgil Abloh-t az Off-White márka alapítóját (ha esetleg mégsem, akkor itt felszívhatjátok magatokat infóval).

Az eredeti vs. a mostani Off-White Air Presto

 A The Ten tíz Nike x Off White collab cipő, amit Virgil még 2017-ben a pipás márkával közösen adott ki. Ennek része volt egy Presto, de most Virgil újragondolta az egész cipőt. Másak a színek, más a dizájn és szerintem ütősebb sneaker lett az új változat, melyről április környékén került ki az első pár fotó a cipőről, de hivatalos bejelentésig és képekig egészen július 13-ig kellett várnunk.

A "régi" és "új" Off-White x Nike Air Presto összehasonlitása
A “régi” és “új” Off-White x Nike Air Presto összehasonlitása

A fekete Off White Presto cw

2018. július 27-én adták ki az új Nike x Off-White Air Presto Black színállást, ami 150 eurós retail áron volt elérhető különböző oldalakon – és persze csak a szerencséseknek. A Nike hivatalos SNEAKRS appjában reggel 10-kor lehet jelentkezni a sorsolásra.  Persze én is jelentkeztem, de tudjátok csak a szokásos “L” lett belőle…

Off-White x Nike Air Presto feketében
Off-White x Nike Air Presto feketében

A SNKRS app mellett számos más boltban, illetve oldalon elérhető volt az új O/W Presto. Most felsorolok párat, hogy tudjátok a White színállásért hova lesz érdemes jelentkezni és akkor nem üzenetben kérdezitek meg tőlünk 😉 Online raffle volt még az END clothing, a Sneakers’n’stuff, a Foot District, a Patta és a Solebox oldalán, de ez a lista nem teljes. Mindenütt olvasd el a részvételi feltételeket, hogy ne akkor koppanj egy nagyot, ha te nyertél de valamilyen feltételnek nem felelsz meg!

Fekete Off-White Presto / megjelent: 2018.07.27.
Fekete Off-White Presto / megjelent: 2018.07.27.

Természetesen a release utáni percekben már resellben is elérhető volt a cipő, például StockX-en, a Flight club-ban, Ebay-en és még sok reseller oldalon. Ha mindenképpen kell nektek ez a lépő, akkor viszont a retail árnál jóval mélyebben a zsebetekbe kell nyúlnotok, mivel 750 dolláros resell áron mozog, és akkor az EU-n kívüli rendelés esetén a vámkezelés és a szállítás költségeiről nem is beszéltünk.

A fehér Off-White Presto színállás

Végül pár szó a most érkezett feka OffWhite Presto fehér tesójáról, mely augusztus 3-án fog droppolni. Ha meg szeretnéd venni, akkor a fent említett appban és oldalokon lehet jelentkezni a sorsolásokra. Amúgy lényegében ugyanaz a két cipő felépítése, csak ez teljes mértékben fehér árnyalatokkal játszik. Állítólag volt még egy ezüst színállás is, év elején jött a felszínre, de erről azóta nincs hír.

Off-White x Nike Air Presto fehér - itt már lábon
Off White x Nike Air Presto fehér – itt már lábon