Egy hajó, egy este és egy Dorko 81

Nemrég meghívást kapott csapatunk egy hajókázásra a DRK-tól, de persze nem csak mi, hanem a hazai divatélet meghatározó alakjai is, úgyhogy ha titeket is érdekel, hogy milyen apropóból zártak össze minket egy estére a Dunán hajózva katt a továbbra!

Az indulás

Messziről is jól látható

Messziről is jól látható

Egy elég borús délutánon indultunk utunkra Kristóffal, hogy felszálljunk a Dorko hajójára és egy egész estét ott töltsünk. Bevallom őszintén, nem tudtuk, hogy mire számítsunk, de a Dorko jelmondata, hogy jó helyekre visz – akárcsak egy jó utazási iroda – így nem rettegtünk annyira. A kikötőben már messziről felismertük, hogy hova kell mennünk, hiszen egy hatalmas drk 81-es várt ránk a fedélzeten.

Az este

Élőzene a Duna közepén

Élőzene a Duna közepén

Az egész hajót DRK 81-esekkel pakolták meg, mind a három szintet, a tetőre egy óriás Dorko is kikerült. Látszott, hogy készültek a szervezők, odafigyeltek nagyon a cipők kihelyezésére. A cipőkön kívül a zene kapott nagy hangsúlyt, ugyanis a hajó tetején élőzene volt. Először a Szivák x Wagner duó lépett fel Fura Csével, azután pedig a Halott Pénzes Járai Márk jött egy szóló akusztik performansszal. Az eseményen rajtuk kívül többen tiszteletüket tették, például Lmen Prala The Rapper, Hiro, Miskovits Marci, vagy éppen a ‘hosszúkatinkázásról’ is ismert Pribelszki Norbi. Összességében elmondható, hogy patent eseményt hoztak össze, nagyon jó vibe volt az egész hajós ‘kiránduláson’.

Sokan eljöttek

Sokan eljöttek

A lépőről

De persze a fő attrakció mégiscsak a cipő volt. Az este folyamán többször hallhattuk, hogy ez egy régi klasszikusnak az újragondolt változata. Na hát kis utánajárással megtaláltam a régi klasszikust és valóban szépen kipofozták. Az alapforma egy retro tornacsuka vászonból, sima vulkanizált talppal. A hajós trip-en főként ez a „Pepsi-s” színállás szerepelt, de mind a rövid, mind pedig a magasszárú verzióból rengeteg színállás készül. Személy szerint nekem is a piros-kék áll a szívemhez közelebb. Sajnos felpróbálni nem tudtuk. A kialakításából adódóan feltételezhetően nem vetekszik a kényelme egy Boost talppal, ezzel együtt jó választás lehet a fesztiválszezonra.

Jópár lépő kellett a dekorációhoz

Jópár lépő kellett a dekorációhoz

A beszámolót RLND és littletkforyou írta nektek.

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.
×