adidas NMD érkezések a shopban!

Az adidas NMD lépői bár már egy ideje a piacon vannak, népszerűségük azóta is töretlen. Bár nem kapnak akkora imádatot, mint egy ultra boost, közel sem köt kompromisszumot, aki ezt választja. Most két új modellel és színállaással bővült az kínálatunk, amiket csekkolhattok a tovább után!

adidas NMD R1

Az NMD az Ultra Boost és persze a Yeezy mellett a három-csíkos márka sikerszériájának büszke képviselője. A siker a ma már klasszikussá vált NMD R1 OG-vel indult még 2015-ben, azóta pedig jobbnál-jobb színállásokkal találkozhattunk már. Ezúttal egy szuper, letisztult színállással készültünk nektek, ami nem csak könnyen kombinálható a ruhásszekrényetek bármely darabjával, de tavasztól őszig bármikor hordható, hiszen szuper könnyű és szellős. Ráadásul a kényelem a már megszokott boost talp miatt garantált, szóval siessetek, maradt még pár méret, tuti nem bánjátok meg!

NMD B42200

NMD R1 fekete/gumi

adidas NMD R1 fekete/gumi
Cikkszám: B42200
Színállás: Core black/Core black/GUM 3
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 42 990 Ft
Méret: 41 1/3, 43 1/3, 45 1/3

adidas NMD R2

adidas NMD r2 szürke/fehér

adidas NMD r2 szürke/fehér

Az NMD R1 modell jogos trónkövetelője az őt követő R2 modell, amely 2016 óta szerezhető be a boltok polcairól. Bár külsőre persze történtek láthetó változások, az alapkoncepció ugyanaz maradt: mesh felsőrész+ boost talp = szuper lépő. És lássuk be, ez baromi jól működik ez esetben is. A cipő nagyrésze, ahogy a képen is látszik igen letisztult, ezért szuperül jönnek a narancs és a kék elemek, amelyek egy kicsit élénkebbé, nyáriasabbá teszik. Ezekből is jön a cipő beceneve, hiszen az előbb említett két szín az NFL-ben játszó Miami Dolphins hivatalos színállása. Fontos megjegyezni, hogy a cipő – legalábbis nekem tuti nem- nem mérethű, + fél mérettel nagyobbat ajánlok.

NMD r2 szürke/fehér

adidas NMD r2 szürke/fehér

adidas NMD R2 szürke/fehér
Cikkszám:CQ3080
Színállás:Crystal White/Orange/Green
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 44 990 Ft
Méret: 40 – 45 1/3

A két modell árkülönbsége csupán két ezer forint, így a döntéseteknek tényleg csak az ízlésetek szabhat határt. Az biztos hogy mind kényelemben, mind pedig a külsőben nem fogtok csalódni, ha mellettük döntötök.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.
×