Jordan megjelenések: mit hoznak majd az elkövetkező hónapok? TOP 5

Bár most még sunshine, Hawaii, nagyon rohan az idő, hamar nyakunkba borul majd az ősz, de bánatra semmi ok, a hideg mellé szuper lépők társulnak majd. Erről pedig a Jordan brand maga fog gondoskodni. Cipőkre bőven számíthatunk, így összeszedtem a top ötöt. Hogy melyek is érkeznek majd a közeljövőben, mikor és mennyiért, csekkoljátok a tovább után!

Miket várhatunk?

Jordan 13 - He got game

Jordan 13 – He got game

Nyakunkon a „fall collection” és idén is elég impozáns lépőkről beszélhetünk, amiben bőven lesznek ismét beköszönő nagy klasszikusok, ráncfelvarráson átesett retrok és teljesen új modellek. Vagy akár hybridekkel is szembe találhatjuk magunkat a boltok polcain. Természetesen ez esetben is hölgyeknek és uraknak egyaránt, de lesznek women exkluzív cipők is az érkezők között. Ne is vesztegessük tovább az időt irány a top 5!

Air Jordan 3 Quai 54

Air Jordan 3 Quai 54

Air Jordan 3 Quai 54

A Quai család már elég sok taggal büszkélkedhet, amelyek a Párizsban megrendezett Quai streetball verseny előtt tisztelegnek. Volt már J1, Formula 23, itt volt az ideje egy hármasnak is. A cipő alapja fekete suede, amit szerintem szuperül dobnak fel az egyes színes elemek, must cop darab! Ez a modell érkezik leghamarabb, bolti ára a szokásos 190 dollár.

Air Jordan 12 „Back to School”

Szerintem ez színkombóban egy elég ütős lépőre sikeredett, bár tény hogy annyira nem rugaszkodtak el a megszokottól, egy reverse high chutney leginkább. Szuper őszies színállás, és képek alapján egész szuper minőségű bőr. Egészen Szeptember tizenötödikéig kell rá várnunk és ha kipakolunk érte 190 dollárt, már vihetjük is.

Air Jordan 5 „International flight”

A brand több tagú international flight pack családot tervez, melyből ma jelent meg a Retro 3. Ezt majd egy ötös és egy tizenkettes is szorosan követi majd. Nekem személy szerint ezekből az ötös a favorit, szerintem ezen mutatnak leginkább a pack-ra jellemző színek. A megjelenenés dátuma augusztus 4., árban pedig a már megszokott 190 dollár.

Air Jordan Legacy 312

-Legacy 314-

-Legacy 312-

A brand egyik nagy újdonsága a Legacy 312 lesz. A tervező Don C, akitől már több lépőt is láthattunk korábban. A cipő egy masszív hybrid, alkotói: AJ 1 , AJ3 és Nike Alpha Force low. A 312 egyébként Chicago helyrazkódja, így több szempontból is tiszteleg a klasszikusok előtt. Ráadásul a hybrid minden eleme Jordan általá a valóságban is hordott cipő. Tehát egyszerre lesz új és klasszikus. A megjelenés dátuma (több színben) július 14., árban pedig ez lesz a legolcsóbb, 150 dollár.

Air Jordan 13 „He Got Game”

Jordan 13 - He got game

Jordan 13 – He got game

Ez a legikonikusabb modell mind közül, húsz év után tér vissza ismét, mely hírnevét Spike Lee ’98-ban készült filmjének köszönheti. Klasszikus valójában, változtatások nélkül köszön vissza. Áradozhatnék tovább, de szerintem a képek megteszik helyettem is, brutál jól néz ki, kötelező darab! Sajnos a megjelenésig egészen augusztus 13-ig kell várni, árban szintén a megszokott 190 dodó.

És ezzel listánk végére értünk, nektek melyik a nagy kedvenc az idei kollekcióból?

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×