Converse x Tyler, the Creator Two Tone release party @ Ötkert

Tyler, the Creator és a Converse már több alkalommal is együttműködtek, ezúttal Magyarországon is landolt legújabb kollekciójuk, a Two Tone. Természetesen mi is ott voltunk a zártkörű bemutatón az Ötkertben, csekkold a beszámolót a tovább után!

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy Magyarország végre felkerült a híres nemzetközi sneaker kollaborációk térképére, így a jövőben is számíthatunk limitált Converse kollekciók érkezésére, mely nagyban hozzájárul hazánk divatvilágban betöltött egyre fontosabb szerepéhez.

Converse x Tyler, the Creator Golf le Fleur* Two Tone

Golf le Fleur* Two Tone

Tyler első egyedi kollekciója idén februárban jelent meg három tavaszias színállásban, ez a GOLF le FLEUR* nevet kapta. Most, a nyár elejére pedig el is készült a Two Tone kollekció, amit a Converse hazai képviselői és a BP Shop mutattak be egy zártkörű launch party-n az Ötkertben.

Converse x Tyler, the Creator Golf le Fleur* Two Tone

A Two Tone modellcsalád 4 különböző színállásban landolt a boltok polcain, prémium hasított bőrrel, feltűnő virágos talppal, egyedi csomagolásban, plusz fűzőkkel.

Hogy teljes legyen az összhatás, a Golf le Fleur* kollekció most már egyedi ruhakollekcióval bővül ki, melyek közül a színes logóval nyomott fekete és fehér színű pulóverek és polók lesznek itthon elérhetők a BP Shop üzleteiben és online, limitált darabszámban.

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×