Vans x Marvel’s Avengers- Egy igazán szuper collab!

Lássuk be, az utóbbi években mind a Marvel, mind pedig maga a Vans is reneszánszukat élik. Így tehát szinte csak idő kérdése volt, hogy megszülessen egy közös, brutál jó kollab. Most el is jött az ez a pillanat. Csekkoljátok a kollekciót a Tovább-ra kattintva!

A kollabról

Vans X Marvel's Avengers

Vans X Marvel’s Avengers

A Vans az utóbbi években szinte minden évben érdekesnél érdekesebb kollab partnerekkel dolgozott együtt, ilyen volt például a Nintendo, a Disney vagy akár a Pixar a Toy Story-val. A képregényhősök körüli hype töretlen volt az elmúlt években, így szinte hiánypótló lett ez a pack, aminek én- mint mindkét műfaj nagy rajongója- nagyon is örülök. Azt kell mondanom, nem fukarkodtak cipőkkel, kapunk bőven!

Vans X Marvel's Avengers

Vans X Marvel’s Avengers

A pack eredetileg csak három pár lépővel kecsegtetett volna, de azóta már bőven felülmúlták magukat, így örülhetnek a Föld védelmezőinek kedvelői. Szinte mindenki megkapja az lehetőséget, hogy kedvence előtt tisztelegjen egy szuper lépővel. Speckó lépőt kap többek között Deadpool, Pókember, Hulk és a Feketeözvegy is. Míg egyes karaktereket konkrétan megjelenítenek – mint például a fentebb látható lépőn Hulk- addig másokat ikonikus színeik alapján szúrhatunk ki, mint például Captain Marvel-t a piros – arany- kék Sk8-hi esetében.

Vans X Marvel's Avengers

Vans X Marvel’s Avengers

A packban minden klasszikus sziluettet megtalálhatunk, azaz Authentic-et, Sk8-hi-t, Slip-on-t és Old Skool-t is egyaránt. Külön érdekesség, hogy papucsok is érkeznek, tehát a strandon sem kell attól tartanunk, hogy nem leszünk elég menők. A Vans-nál a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkire gondoltak, gyerek,női- és férfi méretezést is egyaránt lesz.

Vans X Marvel's Avengers

Vans X Marvel’s Avengers

A megjelenés Június nyolcadikára van időzítve, és természetesen kishazánk sem marad ki a jóból, hiszen a hazai Vans boltokban is megtalálhatjátok majd a cipőket. A lépők mellé szokás szerint ruhák és kiegészítők is társulnak, tehát gyerektől szülőig mindenki feszíthet Marvelben tetőtől talpig. Ne hezitáljatok sokáig, mert tuti nagy lesz körülöttük az érdeklődés!

A képek forrásaként a Sneaker News szolgált.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×