Egy friss és csajos futócipő: Nike Air Zoom Pegasus “Elemental Rose”

A Nike ismét egy új Pegasussal rukkolt elő, hiszen május 15-én piacra dobott egy egyelőre még csak csajos, rózsaszínes színállásban kapható Nike Air Zoom Pegasust. A cipő újításairól, az „Elemental Rose” colorway-ről és az ezt hamarosan követő színállásról a tovább után!

Nike Air Zoom Pegasus "Elemental Rose"

Nike Air Zoom Pegasus “Elemental Rose”

Az első Air Zoom Pegasust, azaz eredeti nevén Air Wedge Trainert 1983-ban dobta piacra a Nike. A 35 éves múlttal rendelkező cipő hatalmas változásokon és – az évről évre változó igények miatt – folyamatos korszerűsítéseken esett át, míg végre enyerte mai formáját.

Újdonságok az Air Zoom Pegasus 35-ben

Mint ahogy mindig – 1985 óta -, most is az volt a cél, hogy az éppen legfrissebb technológiát alkalmazva, számos változtatásnak vessék alá a Nike 35-ös Pegasus sziluettjét annak érdekében, hogy az egy új, egyre fejlettebb és kényelmesebb élményt nyújtson a futás szerelmeseinek. A változtatásoknak a könnyű hordhatóság, a kényelem és a rugalmasság harmóniájának megteremtése volt a célja. Lássuk is, mivel oldották meg ezeket!

Nike Air Zoom Pegasus "Elemental Rose"

Nike Air Zoom Pegasus “Elemental Rose”

A könnyű felvétel érdekében a nyelvet egészében a cipőhöz rögzítették, az alsó kettő fűzőlyukat pedig kicsit odébb helyezték, hogy ezzel is elősegítsék a cipő hajlékonyságát. A sarok kialakítása különleges: egyszerre rugalmasan adja vissza a rá ható energiát és nyeli el a becsapódásból származó ütődés erejét. A cipő gallér része kijjebb lett hajlítva, hogy az achilles is szabad teret kapjon mozgásában. A nőkre irányuló kiemelkedő figyelem miatt – a nekik készült sziluettben – a talprész egy enyhén lágyabb Cushlon habot tartalmaz, amit kifejezetten a női lábak igényeire szabtak.

Akkor mi az, ami maradt? Az eddigi Pegasusokhoz hasonlóan, a cipő sajátos, hálós szerkezete, és a középtalpban található Cushlon habkeverék ebben a sziluettben is megmaradt.

Nike Air Zoom Pegasus "Elemental Rose"

Nike Air Zoom Pegasus “Elemental Rose”

Az „Elemental Rose”

Az Air Zoom Pegasus 35 még csak egy (csajos) színállásban jelent meg, ami május 15.-én látott napvilágot. Az “Elemental Rose” egy igazán csajos, csillogó és a futócipőket már-már túlszárnyaló stílust és külsőt kölcsönöz az új Pegasusnak.

De a srácok se búsuljanak, hiszen hamarosan (június 1-jén) érkezik majd egy nekik kedvező színállás is, a Nike Air Zoom Pegasus 35 “Bright Crimson” , a maga igazán figyelemfelkeltő színével.

Nike Zoom Pegasus Bright Crimson

Nike Zoom Pegasus Bright Crimson

Kép- és hírforrásunk a Nike.com és a Highsnobiety.com volt.

H.Fanni

Írni mindig is szerettem, amihez később párosult a sneaker rajongásom is. Első sorban csajos fronton igyekszem erősíteni a csapatot, de természetesen minden érdekel, ami sneaker és fashion.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×