Fotósok a csúcson – Képek amiket látnod kell!

5 fotós és 5 valóra vált álom. Fotósok a csúcson! Kik is állnak a manapság leghypoltabb képek mögött? Ebben a cikkben megtudhatjátok, kik és hogyan fotózzák kedvenc márkáitokat és művészeiteket. Ha érdekel 5 kis történet és rengeteg legendás fotó, akkor kattints a továbbra!

GULLYGUYLEO a streetwear egy ismert figurája

GULLYGUYLEO a streetwear egy ismert figurája

Ray (Ray’s Corrupted Mind)

Ő Ray, egy vidéki srác, aki nemrég úgy költözött Manhattanbe, hogy gyakorlatilag senkit sem ismert. Jelenleg Travis Scott személyi fotósa és más egyéb nagyobb névvel is dolgozott az elmúlt év során. Bárkiről legyen is szó, aki egy kicsit is ismeri a streetwear és hip-hop világát, Ray instagramján biztosan találkozhat egy-két nagyobb névvel. Jelenlegi képei alapján elmondható, hogy az egyik legnagyobb HYPE fotós a szakmában. Legendás.

Instagram: @rayscorruptedmind

Virgil és Travis

Virgil és Travis

Studio time!

Studio time!

Christina Paik

Manapság egy elég felkapott kifejezés lett a „Free Thinker” kifejezés, ami az én értelmezésem szerint egy olyasfajta gondolkodást fejez ki, ami hanyagol minden külső hatást, ami körbevesz minket, és csakis az emberi agy sajátos egyéniségre támaszkodik.

Christina Paik egy efféle ember lenne – saját egyénisége aztán van, ez letagadhatatlan. Minden képe erősen tapasztalt emberi érzéseket tárol magában, de egyben megpróbál egyszerű és emberi is maradni. A rengeteg filozófiát félretéve, egy igazi profi csajsziról beszélünk, aki az elmúlt évek során dolgozott Virgil Abloh-val, a Stussy-vel és még rengeteg más márkával.  Streetwear és high fashion nagynevű fotósai közé nőtte ki magát. Inspiráló.

Instagram: @christinapaik

A$sap Bari és barátnője

A$sap Bari és barátnője

Mestermű

Mestermű

Ciesay

Biztos sokatok találkozott már a Places+Faces márkával. Rengeteg rapper, streetwear arcon láthattuk már ezeket a cuccokat, de a háttér történetről kevesen hallhattatok. 2013 nyarán Imran Ciesay egy olyan ötletet agyalt ki, ami összeköti a fotózást egy branddel. Tehát így született meg a britek egyik legismertebb streetwear márkája.

Az évek során dolgoztak és lőttek fotókat már Lil Yachty-val, Frank Ocean-nel, Playboi Carti-val, Kanye-vel és még rengeteg manapság felkapott művésszel, de az évek során adtak már ki mixtapet és rövidfilmet is. Szóval nyakig benne vannak a művészetben.

Instagram: @ciesay

A fiatal Yacht

A fiatal Yacht

Ye Vs. Ciesay

Ye Vs. Ciesay

Gunner Stahl

Ez a 25 éves srác, valószínűleg a mai rapperek legjobban keresett fotósává nőtte ki magát az évek során. Rengeteg legendás kép és album borító fűződik a nevéhez. Ugyan Atlantában született, de jelenleg egyfolytában utazik és megállíthatatlan. Legutolsó nagyobb streetwear fotózása a Pumával történt a FW17-re, tehát a fashion világától sem áll messze. Sőt, célja, hogy bekerüljön a legnevesebb streetwear fotósok közé. Egy sokat ismételt jelmondata van: „Be yourself forever”.

Instagram: @gunnerstahl.us

Playboi Carti híres borítója

Playboi Carti híres borítója

Rocky

Rocky

Thugger

Thugger

Vicky Grout

Szenvedély. Ezzel az egy szóval lehet igazán leírni Vicky munkásságát. Kis kora óta rajong ezért a művészeti ágért és ebből a kiskori rajongásból táplálkozik, mind a mai napig. A londoni streetwear hamisítatlan tagjává vált amióta fotózik. Dolgozott már együtt több nagynevű rapperel, brandell és újsággal is. Csak rá kell nézni a képeire és egyből feltűnik a profizmus.

Instagram: @vickygrout

Skepta full fehérben

Skepta full fehérben

Vinatage Ralphban

Vinatage Ralphban

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×