Az I-5923 ( korábban Iniki) már megjelenése óta a retro runnerek szerelmeseinek szívébe záródott. Nem csoda, hiszen a hetvenes évek ikonikus sziluettje találkozott a mai sneaker- technológiák etalonjával, a Boost-tal. Hogy nálunk milyen újdonságokat találhattok, csekkoljátok le a tovább után!

I-5923

Adidas Iniki Runner Boost
Adidas Iniki, fehér-fekete színállásban

Fentebb áradoztam már róla, olyan cipő kezd lassan lenni, amit nem kell bemutatni. Ránézésre is láthatjuk, hogy a szuper külső mellé szuper anyaghasználat is társul, amit napjainkban már meg kell becsülni. Most pedig egy újabb, különleges színnel bővül a shop kínálata.

adidas Iniki Runner (I-5923) barna/fehér

Ez pedig nem más mint a fentebb látható barna/fehér modell. Az tuti hogy nem egy megszokott színárnyalat, de ez nem zárja ki, hogy bármilyen outfit tökéletes kiegészítője, vagy épp annak feldobója lehessen. Amellett, hogy kicsit sem unalmas még brutál kényelmes is a Boost talpnak köszönhetően, így ha 0-24-ben rohangálsz, tökéletes választás lehet. Ráadásul az I-5923 a boost-talpú cipők egyik legolcsóbb verziója, de ahogy fentebb is írtam, ez közel sem kíván kompromisszumot a minőségben. Bár férfi méretezés, merészebb csajoknak is ajánlanám, lazán felhúzható bármihez.

adidas Iniki Runner (I-5923) barna/fehér
Cikkszám:CQ2491
Színállás:Mesa / Cloud White / Gum
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 39 990 Ft
Méret: 40-45 1/3

N-5923, a kistesó

adidas N-5923 szürke
 Az N-5923 teljesen leegyszerűsítve I-5923 boost talp nélkül. Így kapunk tehát egy tökéletes 70’s hangulatú cipőt EVA talppal, ami azért még mindig fejlettnek és kényelmesnek mondható. Mivel hallottam már olyat, hogy valakinek “túl puha” volt a boost simán lehet hogy valakinek ő lesz a tökéletes választás. A kényelemre még rásegít a textil felsőrész, ami e mellett remek szellőzést is biztosít a viselőnek. Ráadásul a boost talp hiánya jó dolgokkal is jár, ilyen például az ár csökkenése, hiszen 12.000 pengővel olcsóbb ez a modell a nagytesónál. A talp kivételével pedig minden megegyezik a már korábban berobbant modellel.

adidas N-5923 szürke
Cikkszám:CQ2334
Színállás:Vista Grey/Footwear White/Core Black
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 27 990 Ft
Méret: 40-45 1/3

Bármelyik is legyen a kedvencetek, megtalálhatjátok őket a fentebb lévő linkeken!