Footshop x Dent Kicks Custom Ultra Boost raffle

Április utolsó hetében a sneakerbox.hu csapatából is többen ott voltunk a budapesti Footshop sneaker üzlet megnyitó buliján és láthattuk Kiss Csabi, a.k.a. Dent Kicks Custom legújabb Ultra Boost custom cipőjét, melyet a sneaker store nyitásának alkalmából tervezett és készített el – természetesen szigorúan limitált darabszámban. Ez a Footshop x Dent Kicks Custom “Long Distance Runner”. A tovább után megismerheted a cipő sztoriját és a raffle szabályokat is!

Footshop x Dent Kicks Custom Ultra Boost

Footshop x Dent Kicks Custom Ultra Boost

A Footshopos custom UB sztorija

Csabi és a Foot shop alapítója még a hatodik KRG-n találkoztak és ekkor fogalmazódott meg bennünk egy kollaboráció ötlete. A Footshop harmadik, budapesti megnyitása pedig jó apropó volt arra, hogy elkezdhessék a közös munkát. Az adidas Ultra Boost customizálásánál az alapkoncepció az volt, hogy a három shop egy cipőn szerepeljen, ezzel is közelebb hozva a három ország és főváros (Prága, Pozsony és Budapest) sneaker szerelmeseit egymáshoz. A három arany csík szintén a három országot jelöli.

Footshop x Dent Kicks Custom: "Long Distance Runner"

Footshop x Dent Kicks Custom: “Long Distance Runner”

A talpbetéten egy lézergravírozott bőrt használtak Budapest térképével és a shopok GPS koordinátáival. A cage eltávolítása után a sneaker kapott egy fekete prémium nubuk bőr strapet is, amin megjelenik a Footshop logója.

Footshop x Dent Kicks Custom: "Long Distance Runner"

A “Long Distance Runner” lézergravírozott bőr talpbetéte

Egy raffle-ön juthatsz hozzá

A Footshop deklarált célja a helyi sneakaer szubkultúra építése, ezért nem is lehetett kérdés, hogy hazánk legismertebb sneaker customizáló művészével dolgozzanak együtt – és ezt egy klasszikus “raffle” kerétben, négy méretben (US9 / US9.5 / US10 / US10.5) sorolásra bocsássák. A cipő ára 200 EUR, azaz, 62 230 Ft lesz, a sorsoláson kihúzottak ennyiért vásárolhatják bankkártyával meg a cipőt.

Raffle feliratkozás 2018.05.03, keddtől  és 2018.05.05. 21:00 között a Footshopban. Eredményhirdetés május 6. vasárnap 14 órakor az üzletben.

További infók és raffle szabályokat a Facebook eseményben találsz!

Footshop x DKC adidas Ultra Boost custom: "Long Distance Runner+"

adidas Ultra Boost custom: “Long Distance Runner”

gergo

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×