Gurulásra fel! Csekkold deszkás cipő kínálatunkat!

Itt a tavasz (sőt szokás szerint rögtön a nyár is), a lényeg, hogy végre itt a jó idő! Hosszúak a nappalok, és kellemesek az esték, ami biztos vagyok benne, hogy sokunk számára kedvet csinál ahhoz, hogy elővegyük a már-már porosodó gördeszkánkat, longboard-unkat, vagy cruiser-ünket és újra guruljunk.  Természetesen ehhez elengedhetetlen egy megfelelő deszkás cipő. Éppen ezért mutatunk most be nektek két adidas deszkás cipőt a shop kinálatából, melyek nem csak gurulni de simán az utcán mászkálni is rendben vannak! Ha kíváncsi vagy, irány a tovább!

A guruláshoz jó deszkás cipő kell

Leporoltuk a deszkánkat, meghúztuk a csavarokat, megolajoztuk a csapágyakat, minden indulásra kész, legyen a járgány akár hagyományos deszka, retro, longboard vagy akár cruiser. Egy valami azonban még hátra van, hiszen szükségünk van egy jó deszkás cipőre, ami bírja a gyűrődést, elég masszív a talpa, de mindemellett szellőzékeny, kényelmes és stílusos is. Segítünk és bemutatunk két kiváló cipőt a nyári gurulásokhoz, de ezek a cipők nemcsak a decken használatók, könnyű, elérhető árú utcai cipőként kiválóan teljesítenek a „mindennapokban” is!

adidas Adiease

adidas Adiease fekete (Core Black/Footwear White/Energy BB8471 (A)) - 13.990 Ft

adidas Adiease fekete (BB8471 (A))

Egy vérbeli deszkás cipő. Klasszikus gördeszkás stílus, egyszerű, letisztult felsőrésszel, amely könnyű, légáteresztő anyagból készült, így biztosítva a szellőzést. A talp is figyelmet érdemel, hiszen az Adiease egy vulkanizált outsole-lal lett ellátva, ami elengedhetetlen egy skate-cipőnél, hiszen ez teszi ellenállóvá és tartóssá. A retro cikk-cakkos adidas csíkozás teszi teljessé a sziluettet, amely kiváló választás akár deszkára, akár utcára!

Az adidas adiease-t most két különböző színállásban is megtalálod a sneakerbox.hu shopban, akciós árakon, és nemsokára landol majd menő floral mintával is!

adidas Adiease fekete deszkás cipő (Core Black/Footwear White/Energy BB8471) - 13.990 Ft

adidas Adiease fekete (BB8471)

adidas Adiease fekete
Cikkszám: BB8471 (A)
Színállás: Core Black/Footwear White/Energy
Ár: 13.990 Ft (akciós, amíg a készlet tart!)
Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

adidas Adiease szürke deszkás cipő (Trace Grey/Footwear White/Mystery Blue BB8470) - 13.990 Ft

adidas Adiease szürke (BB8470)

adidas Adiease szürke
Cikkszám: BB8470 (A)
Színállás: Trace Grey/Footwear White/Mystery Blue
Ár: 13.990 Ft (akciós, amíg a készlet tart!)
Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

adidas Seeley

adidas Seeley fekete/camo (Core Black / Running White B27343 (A)) - 13.990 FT

adidas Seeley fekete/camo (B27343 (A))

A Seeley tipikusan az a cipő, amellyel nem tévedhetünk, akár a mindennapokban hordjuk, akár a gördeszkán „nyúzzuk” őket. A felsőrész egyszerű vászon,  amit szintén a klasszikus három csík egészít ki. A cipő minimál külleme mellett természetesen elmaradhatatlan a vulkanizált gumitalp és az első-hátsó megerősítés is, melyek igazán ellenállóvá teszik akár az aszfalttal, akár a griptape-el szemben.

A Seeley-t most nálunk is megtalálod a shop-ban, egy igazán ütős, fekete-camo színállásban, ami bármelyik outfit hibátlan kiegészítője lehet.

adidas Seeley fekete/camo deszkás cipő (Core Black / Running White B27343) - 13.990 FT

adidas Seeley fekete/camo (B27343)

adidas Seeley fekete/camo
Cikkszám: B27343 (A)
Színállás: Core Black / Running White
Ár: 13.990 Ft (akciós, amíg a készlet tart!)
Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

Irány az aszfalt!

Most, hogy már minden megvan, indulhatunk is az utcára, parkba, pályára, vagy ahová csak jól esik. De ne feledjétek, ezek a cipők nem csak a gördeszka lapján állják meg a helyüket, hanem bárki számára kiváló döntés lehet a nyári napokra is. Csapjatok le rájuk most akciós árakon a shop-ban!

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×