Jordan 1 Retro High „Game Royal” – Újabb hónap, újabb modell

Idén Jordan 1-esek terén nem lehet panaszunk, a februárban óriási sikert aratotó „Bred Toe” után, márciusban megérkezett a „Game Royal” nevezetű színállás. A királykék, fehér és fekete színeket használó lépő nem sokban tér el a korábbi modellektől, de mégis egy teljesen új változata a szériának. Bővebb infók a tovább után!

Air-Jordan-1-Retro-High-OG-Game-Royal

Idén már nálunk is olvashattatok a februárban megjelent „Bred Toe” színállásról, ami az év egyik első Jordan 1-es modellje volt. A Nike nem is várt sokáig a széria következő verziójával,mert március 24.-én piacra dobta a „Game Royal” névre hallgató cw-t. A cipőt, külföldi oldalakon a megjelenés előtt csak kék Chicago-nak gúnyolták, amíg ki nem derült, hogy a nyelve fekete színű lesz.

Jordan 1 „Game Royal”

A Jordan 1 „Game Royal”-t gondolhatjuk akár a széria Fragment színállásának újragondolt verziójának is, hiszen a két cipőn található elemek színkombinációja teljesen megegyezik annyi különbséggel, hogy a jelenlegi modellen már a fűző és orr menti részt is kékre festették és a sarkáról elhagyták a jellegzetes villámjeleket. A cipő felsőrésze, mint ahogy az lenni szokott, bőrből készült, a talpa pedig gumiból.

air-jordan-1-game-royal-8

Jordan 1 „Fragment” vs „Game Royal”

 

Megjelenés

A cipő darabszáma Jordan 1 viszonylatban átlagosnak mondható, nem volt lehetetlen beszerezni, de az átlagnál elszántabbnak kellett lenni, hogy bezsebeljünk belőle egyet. Magyarország sem maradt ki a jóból, itthon a Rapcity és a BP Shop „polcain” volt elérhető, illetve a SNEAKRS appon is próbálkozhattunk több vagy kevesebb sikerrel. A kiválasztott szerencsések a szokásos $160-os áron juthattak hozzá surranóhoz, ami még a megjelenés napján mindenhol elfogyott, akár csak az előző, nevesebb színállások esetében.

Air-Jordan-1-Alternate-Royal-1

Összegezve

Számomra a „Game Royal” nem lett akkora szám mint a „Bred Toe” és a megjelenés előtti hype sem volt akkora, bár az 1-es modellekből a piros változatok általában nagyobb népszerűségnek örvendenek, tisztelet a kivételnek. Ez a tény a cipő resell árán is meglátszik, hiszen nagyjából olyan $200 körül mozog, ami jóval kevesebb, mint a széria többi darabjáé. Mindenesetre, ha valaki kedveli a Jordan 1 szériát és a kék színvilágot használó cipőket annak tökéletes választás lehet. Nektek hogy tetszik, sikerült hozzáadni a gyűjteményetekhez?

Képforrásunk a Kicksonfire.com volt.

győző

Mostanra már inkább szenvedélyként tekintek a lépőkre, mint egyszerű hobbiként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×