Születésnapos klasszikus – PUMA Suede Embellished Pack

Nagy az ünneplés a Puma háza táján is, hiszen mindamellett, hogy a német sportszergyártó adidastól való különválása kereken hetven éve történt, egyik legidőtállóbb modelljük, a Suede is jubilál, ugyanis idén már 50 éve áll helyt az egyre bővülő sneakerpiacon. Ez utóbbi apropójából a német bázisú sportszergyártó a hölgyek szívét megdobogtató, és a tavaszt idéző, virágos kollekcióval rukkolt elő. A tovább után a PUMA Suede Embellished kollekcióról olvashattok!

PUMA Suede Embellished

PUMA Suede Embellished

Puma Suede 50 év távlatából

A talán legklasszikusabbnak nevezhető PUMA modell a Suede 1968-ban jelent meg és hamar a márka legnépszerűbb cipőjévé nőtte ki magát. Köszönhető ez a kosárlabda legenda Walt ’Clyde’ Fraziernek, a hetvenes évek B-Boyainak, a breakdance és az underground kulturának is. Térhódítása megállíthatatlannak bizonyult, hiszen a ’90-es években már az utcai divatba is beférkőzte magát, különböző szubkultúrák képviselőinek vált védjegyévé. Így nem is meglepő, hogy a Puma egy ilyen ikonikus sneaker születésnapját kellőképp kívánja megünnepelni.

Az Embellished Pack részeként két színállásban jelenik meg a Suede, de a kapszulakollekcióban helyet kaptak még táskák, sapkák és egy idén a streetstyle-ban is is igazán menőnek számító szabadidő szett is.

PUMA Suede Embellished

PUMA Suede Embellished

Klasszikus modell divatos részletekkel

A Suede sziluettje nyilván semmit sem változott , az alapkoncepció és az anyaghasználat teljes mértékben megegyezik a klasszikus modellével, az extra itt is inkább a részletekben rejlik. A hímzett virágminta szezonok óta reneszánszát éli, a street style-ban idén is bérelt helye lesz a melegebb hónapokban, így a születésnapját ünneplő modell is ilyen díszítést kapott, hogy az időtálló darab találkozzon a trendi részletekkel. A modell két színben lett újragondolva, a fekete és fehér örök klasszikusára alapozva egy sötét és egy világos színállásban kapott helyet a kollekcióban. A letisztult színű daraboknak az élénk kék és piros valamint vibráló pinkben megjelenő virágos díszítés adja meg a kellő kontrasztot. Persze egy ünnepi kollekcióból némi csillogás sem hiányozhat, így a márkajelzés a cipő nyelvén, illetve oldalán aranyban ragyogó dombornyomással jelenik meg.

PUMA Suede Embellished

PUMA Suede Embellished

A kollekciót kiegészítő ruházati termékeken szintén a cipő dizánja köszön vissza, az erős kontrasztú fekete-fehér színösszeállítást a sneakeren is megjelenő élénk virágminta teszi egyedivé.

PUMA Suede Embellished

PUMA Suede Embellished

Az Embellished Pack darabjai április 5-én debütáltak a puma.com-on és kiskereskedelmi forgalomban is.

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×