Patta-Egyenesen Európából

Hosszú évek munkája, kreativitás, közös nézőpont és egyenesen Európából. Tökéletes szavak, hogy leírjunk egy streetwaer brandet. A holland Hip-Hop fashion gyermeke lenne a családként működő Patta? Ha szeretnél még többet megtudni erről a világhírű Holland márkáról akkor kattints a továbbra!

Patta logó

Patta logó

Történelem és Gyökerek

Egyenesen Hollandiából

Egyenesen Hollandiából

A cég alapvetően egy tősgyökeres európai cég, de ha pontosítani akarunk a cég szíve Hollandiában, Amszterdamban  található meg. Első boltjuk 2004-ben nyitotta meg kapuit, és egyből a figyelem központjába került, hisz egy új korszakot nyitottak meg az európai streetwear világban.

Egy kép a Dope című filmből

Egy kép a Dope című filmből

Edson Sabajo és Guillaume ‘Gee’ Schmidt csupán hobbiból hozták létre a márkát, ami mára egy virágzó vállalkozássá nőtte ki magát és beírta magát a legnagyobb streetwear brandek közé. Mindketten ismert figurái voltak a holland hip-hop világnak, mielőtt belekezdtek volna a bizniszükbe, Edson mint DJ és Gee mint rapper. A közös érdekeltségekből egy erős barátság és egy életképes vállalkozás nőtte ki magát amikor megalkották a Pattát, mint brandet és boltot.

Edson és Gee

Edson és Gee

A leghíresebb kollekciók az évek során

"I Am Tiempo"

“I Am Tiempo”

Patta x Nike 2014 “I Am Tiempo” T-Shirt

A 2014-ben megjelent kollabról koránt sem mondhatjuk, hogy friss, de a tűz meg mindig ott ég körülöttük. A hosszított ujjú pólók a 90-es évek futball mezeit próbálják felidézni egy európai streetwear módon. Két színállás látott világot, egy “home”(kék,rózsaszín) és egy “away”(fekete,fehér). Mindkettő megkapta az “I Am Tiempo” feliratot a hátára, hogy biztosak legyünk abban, hogy egy Nike kollabról beszélünk.

Parra x Patta x Nike Air Max 1 és Cortez

Parra x Patta x Nike

Parra x Patta x Nike

Valódi Old School sneakerekről beszélünk, amik megkapták ezt egy a gyönyörű vörös és babék vázat a Parra és a Patta jóvoltából. Az Air Max 1-es egy valódi gyöngyszemmé nőtte ki magát, hisz jelenleg is olyan 3 ezer dollár körül lehet hozzá jutni egy párhoz, valódi gyűjtői darab.

Parra x Patta x Nike Cortez

Parra x Patta x Nike Cortez

Patta London & Nike Announce a Special Air Max 97 “Silver Bullet”

AM97 kollab

AM97 kollab

A londoni Patta üzlet, 2017-ben egy Air Max 97 “Silver Bullet” realese jóvoltából a megjelenés mellé dobott meg egy saját kollekcióit is és egy kollab pólót is összehoztak a Nike-val, ami tökéletesen fittel az AM97-hez. Gyakorlatilag egy őrült outfitet hoztak létre ezekkel a cuccokkal, mesteri európai szett.

Greetings from Europe

Greetings from Europe

Patta x Air Span II Collab

Patta x Air Span II

Patta x Air Span II

Szuper Limitált! A rengeteg együttműködés után lazán, sőt kötelezően belefér egy ilyen fehér holló kiadása a két cégtől. Amellett, hogy igen ritka, a Old és New School sneakerhedek fejében is megfordulhat az, hogy a cipő iszonyatosan heat.  Egyenlőre nagyobb releasekről nincsenek hírek, de kit tudja, mit hoz a jövő.

A doboz sem lesz mindennapi

A doboz sem lesz mindennapi

Spring/Summer 2018 Collection

Patta Spring/Summer 2018 1.

Patta Spring/Summer 2018 2.

Patta Spring/Summer 2018 3.

Patta Spring/Summer 2018

A nemrég megjelent tavaszi/nyári kollekcióra csak rá kell nézni és már bele is szerettünk, saját véleményem szerint első látásra szerelem. Egyszerre vagyunk Comptomban és mondjuk Berlinben, ha ezeket a cuccokat viseljük. A cuccok nem tagadják meg a Pattától elvárt minőséget, amit tervezés terén nyújtanak. Eyszerűség, de mesterien.

Patta 4.

Patta 5.

Patta 6.

Patta 8.

Még több Patta Spring/Summer 2018

Még több Patta Spring/Summer 2018

A jelen

Patta-Running Team Logo

Patta-Running Team Logo

A cég 14 év után jobban és jobban teljesít. Egyre több kollab, egyre jobb koncepciók és egyre több ötlet és kreativitás övezi a céget.  2018-ban biztosan várhatunk még tőlük pár új kollekciót és biztosak lehetünk egy két tűz kollaban is. Zárószóként, ha valaki kíváncsi lenne, hogyan kell Európában beindítani egy vállalkozást a streetwaer fashion terén, akkor a Patta tökéletes példa rá, hogy hiába is 14 év alatt, de sikerült beírni magukat  a leghíresebb Európai brandek közé.

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×