Három stílusos sneaker 30 ezer forint alatt

Mindannyiunk számára ismerős lehet az a szituáció, amikor nagyon megtetszik egy sneaker, már az összes apró részletét lecsekkoltuk, aztán hirtelen felbukkan a kritikus faktor, ami könnyedén elveheti a kedvünket: a cipő ára. Mostani cikkünkben bemutatjuk, hogy létezik stílusos sneaker 30 ezer forint alatt is! Részletek a tovább után!

Három stílusos sneaker 30 ezer forint alatt

Három stílusos sneaker 30 ezer forint alatt

Legyünk őszinték: imádjuk a sneakereket, de nem vonatkoztathatunk el attól a ténytől, hogy Magyarországon élünk. Egy átlagember nem engedheti meg magának, hogy az egész havi fizetésének majdnem felét (de akár csak a negyedét is) egyetlen cipőre költse el. Persze, vannak gyűjtők és sneakerheadek, akik különböző „grálokra” ugranak, az exkluzív darabokra gyűjtenek, és nem sajnálnak százezreket cipőkre költeni, de most a hétköznapi emberekről beszélünk.

Stílusos sneaker 30 ezer forint alatt?

Mindenkinél más a képzeletbeli határ, amennyit áldozni hajlandó egy cipőre. Mi most meghúztunk egy ilyen elméleti vonalat, és úgy gondoltuk, hogy bemutatjuk azokat a modelleket, amik jól néznek ki, egy átlagember számára is izgalmasak lehetnek, de egy sneakerhead szekrényében is helyet kaphatnak, mondjuk használhatja őket beaterként. A legfontosabb pedig, hogy elérhető áron megvásárolhatók. Lássuk, hogy melyik az a három stílusos sneaker 30 ezer forint alatt, ami felkerült a listánkra!

1. adidas PW Tennis Hu

adidas PW Tennis Hu szürke/fehér (AC8698)

adidas PW Tennis Hu szürke/fehér (AC8698)

A Tennis Hu név alatt nem más lapul, mint az adidas márkával egy ideje már együtt dolgozó és nagyokat alkotó Pharrell Williams egyik frissen tervezett modellje. A klasszikus teniszcipő sziluett alapra egy „lélegző” Primeknit felsőrész került, a kényelemről pedig az EVA középtalp gondoskodik. A külső, az anyaghasználat és a minőség is remek.

Cikkszám: AC8698
Színállás neve: Grey/Grey/Chalk White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

2. adidas Tubular Shadow

adidas Tubular Shadow fekete/fehér (CQ0930)

adidas Tubular Shadow fekete/fehér (CQ0930)

A Tubular Shadow egyszerre modern és hagyománytisztelő. A tervezők az ikonikus 25 évvel ezelőtti, 1993-as alapmodellt egészítették ki a legújabb technológiákkal. A kényelemért a már jól ismert Ortholite betétrendszer, a stabilitásért pedig az EVA technológia felel. A cipő egyszerre tartós és kiválóan szellőző textil és bőr felsőrésszel érkezik.

Cikkszám: CQ0930
Színállás neve: Core Black/Core Black/Ftwr White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 29 990 Ft

3. adidas Swift Run W

adidas Swift Run W fehér (CQ2021)

adidas Swift Run W fehér (CQ2021)

Az adidas Swift Run cipő ideális társ a mindennapok során. Az EVA középtalnak és a rugalmas, zokniszerű mesh felsőrésznek köszönhetően egyszerre sportos, stílusos és kényelmes, ebben a fehér színállásban pedig bármilyen outfit kiváló kiegészítője lehet.

Cikkszám: CQ2021
Színállás neve: Ftwr White/Ftwr White/Ftwr White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 27 990 Ft

Nektek melyik modell tetszik a legjobban? Írjátok meg kommentben! Ha pedig azonnal le is csapnátok valamelyikre, akkor megtaláljátok őket a sneakerbox.hu shopban!

Fotók: adidas, 43einhalb, asphaltgold

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×