Top 5 filmben szereplő sneaker – A mesés lépők köztünk járnak!

Mindannyian tudjuk, hogy egy jó film bizony az apróságoktól, a jelentőségteljes kis extráktól lesz igazán érdekes. Sneakerkedvelőként tehát ilyen extra lehet egy ügyesen elhelyezett lépő. És hogy melyek kaptak helyet a listán? Íme a top 5 filmben szereplő sneaker, csekkoljátok a tovább után!

Miért is aktuális?

Napjainkban Hollywood berkein belül a sneakereket úgy gondolom az őket megillető bánásmóddal „helyezik el”. Egy brandnek remek felületet biztosít, hiszen egy sikeres film másodpercek alatt felkapottá tehet egy adott modellt. Épp ezért fontos egy pontosan történő termékelhelyezés, amiből már nem egyet láthattunk. Elhoztam nektek az átalam top 5 legjobbnak tartott ilyet!

Top 5

A lista természetesen szubjektív, mindenkinek más és más tetszik, de én személy szerint úgy gondolom, ezek voltak azok, amelyek nagyobb lélegzetvételhez jutottak egy-egy filmben. Persze akadnak olyanok is, melyeknek csupán rövidke „cameo” szerep jutott.

Onitsuka Tiger Mexico 66 – Kill Bill

Onitsuka Tiger Mexico 66- Kill Bill

Onitsuka Tiger Mexico 66 – Kill Bill

Bár maga az Onitsuka Tiger nem vehető túlzottan „hype lépőnek” (aztán várjuk ki, beüt egy Supreme collab és ezt akarja majd mindenki), de több szempontból is ügyes kis extra. Japánban játszódó jelenethez japán lépő, ami még színben is passzol? Szerintem szuper, nem üvölt a marketing, mégis, aki figyel, könnyen észreveheti. Ha nem is pont ilyen, de olcsón beszerezhető az Onitsuka oldalán, csupán 85 dollárért.

Nike Air Command Force – White Men Can’t Jump

Air Command Force- White man can't jump

Air Command Force – White Men Can’t Jump

Eredetileg David Robinson signature lépője volt, de a hírnevét nem neki köszönheti, sokkal inkább a filmben történő megjelenésének. Bár sok gyűjtő szívesen megkaparintaná, napjainkban közel sem rendelkezik hatalmas rajongótáborral. Ennek ellenére különböző oldalakon – például eBay – elcsíphető 160 euró környékén.

Nike Cortez – Forrest Gump

Nike Cortez- Forrest Gump

Nike Cortez – Forrest Gump

A Nike Cortez napjainkban reneszánsz korát éli, talán a kilencvenes évek divatjának vissza-vissza köszönése okán. Azonban nagy sikert hozott neki a Forrest Gump c. film – ki nem kiabálta még, hogy „Fuss, Forrest!” 😀 – ahol is többször feltűnik, például az ikonikus futójelenetben. Ha Forrestként szeretnénk tetszelegni, könnyen megtehetjük, hiszen a Nike oldalán teljes méretsorban megtalálható. Bátran válasszátok, ez nem olyan, mint egy doboz bon-bon, tuti az elégedettség! 🙂

Jordan XI Space Jam – Space Jam

Jordan XI 'Space Jam' a filmből

Jordan XI ‘Space Jam’ a filmből

A Jordan XI Space Jam minden Jordan fanatikusnak alapmodell, filmtől akár függetlenül is. Azonban tény, hogy mind a XI modellnek, mind pedig a IX Space Jam-nek komoly értéket és reklámot adott Jordan filmben történő szereplése. A tavalyi megjelenés nem volt annyira sikeres, mint amennyire remélték, így elcsíphetitek bolti ár közelében is akár, ami a régi árakhoz mérten igen baráti.

Nike Air Mag – Back To The Future 2

Az első valódi, önbefűzős Nike Air Mag Michael J Fox lábán

Az első valódi, önbefűzős Nike Air Mag Michael J Fox lábán

Nem mondok merészet, ha azt állítom, ezt bizony bármelyikünk örömmel látná a polcon. Nyakatekert lenne azt mondani, hogy a film hozta a sikert, hiszen lényegében a filmhez gyártották. Azonban azóta már kétszer „elérhető” – már amennyire – volt a nagyközönség számára, ahol is tízezer eurós magasságokba szökkent az ára. Az azonban vitathatatlan, hogy a filmmel egy ikonikus lépő született.

És ezzel rövidke listám végére is értem. Nektek melyik modell a kedvencetek?

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×