Off-White kávézó a Paris Fashion Week-en

A február végén kezdődő Paris Fashion Week alkalmából az Off-White idén egy pop-up cafe-t rendezett be a Párizsi Le Bon Marché áruházában. A ’kiállítást’ a Wild & The Moon együttműködésével alkotta meg. Az ideiglenes Off-white kávézóról, az extrém csomagolású bio készítményekről, és a többi különleges termékről a tovább után!

A hype alfája és omegája

Az Off-White már évek óta meghatározó márka a streetwear világában. Már eddig sem kellett senkinek sem bemutatni, de a Nike-val való együttműködése óta – amiről Hegedsboti cikkében olvashattok – minden ekörül a márka körül forog, a hype gőzerővel tombol körülöttük. Virgil Abloh és csapata a streetwear legmeghatározóbb bandájává nőtte ki magát. Az Off-White természetesen nem csak ebben a világban mozog, rendszeresen vesznek részt divatbemutatókon, melyeken a kifutói divat krémjét képviselik.

Idén sem történt másképp, a Párizsban megrendezett fashion weeken. A tavaszi-nyári kollekciók bemutatása mellett azonban az Off-White csapata nem épp szokásos fordulatot vitt a divathét életébe.

OffWhite

Az Off-White x Wild & The Moon Pop-Up Cafe

A február 27.-én kezdődő Paris Fashion Week alkalmából készült Off-White x Wild & The Moon pop-up cafe-t a Logomania nevű kiállítás részeként, a Le Bon Marche áruházban hozta létre ezt a pop-up kávézót a két ’márka’, ahol velük együtt mintegy 200 életmód, szépség, divat és kiegészítő márka értelmezi újra logójának sajátosságait.

Az Off-White és a Wild & The Moon együttműködése során rengeteg stílusos, egészséges és ízletes termék készült, természetesen mind Off-White köntösbe burkolva. Megjelent például egy kék színű víz, amit Blue Magic-nek neveztek el, egy matcha (japán zöldtea) ízű popcorn, illetve egy Fashion Week ’túlélő készlet’, amiben gyümölcslevek, egy fekete limonádé és egy ’másnaposság elleni’ dzsúz van, természetesen mind Off-White csomagolásban.

Blue Magic

a Blue Magic water

Túlélő felszerelés

a túlélő készlet

Az egészséges ételek és italok mellett a pop up kávézó egy állandó ruhavásárral készült a látogatók számára, ahol limitált számú Off-White cuccokhoz juthatnak hozzá az arra látogatók.

off white le bon marche cafe paris01Az Off-White x Le Bon Marche kollab

Az eddigieken kívül, az együttműködés során készült egy póló is, ami az Off-White x Le Bon Marche nevet kapta. A póló elején megjelenő ‘Off’ szó, a póló hátán lévő hatalmas ‘X’-el teljesedik ki, ami magába foglalja Párizs látképét. A pólón ott van még a Wild & The Moon menüje, a nyakában egy címke amin rajta van a bolt és a kollaboráció neve is, az év és az hogy “Rive Gauche”.

off white le bon marche pop up cafe t shirts

Off-white x Le Bon Marche t-shirts

A Paris Fashion Week egyébként március 31.-ig fog tartani, és eddig minden arra járó fan-nak és kíváncsi divatrajongónak lehetősége nyílik megnézni az Off-white kávézó kirakatát.

Hír- és kép forrásunk a hypebeast és a ssense volt.

H.Fanni

Írni mindig is szerettem, amihez később párosult a sneaker rajongásom is. Első sorban csajos fronton igyekszem erősíteni a csapatot, de természetesen minden érdekel, ami sneaker és fashion.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×