Reebok x BAIT – West East kollab

Bár a Reebok nem tartozik a hypoltabb márkák közé, mégis stabil helye van a sneaker társadalomban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy néha hónapról-hónapra megörvendeztetnek minket egy különleges kollabbal. Most az NBA All-Star Weekend alkalmából összedobtak az amerikai illetőségű BAIT-el közösen egyet, melyben 3 sneaker is helyet kapott. Ha kíváncsi vagy a Reebok x BAIT közös munkájára, katt a továbbra!

Reebok x BAIT - West East pack

Reebok x BAIT – West East pack

Hármas a bűvös szám

Személy szerint a Reebok esetében a visszafogottabb, letisztultabb sziluetteket kedvelem, ezért is örülök, hogy például az Instapump helyett három egyszerűbb modellt vettek alapul. Ezek pedig az Exofit Lo, Workout illetve Club modellek. Első nekifutásra mindegyik cipő egyformának nézhet ki, ám az ördög a részletekben lakozik!

Az Exofit Lo esetében például azt fedezhetjük fel, hogy a talpat úgy készítették el, hogy csak az orr illetve a sarokrészen legyen hangsúlyos, ezáltal a cipő felső része lefelé is tud “terjeszkedni”.

Reebok Exofit Lo

Reebok Exofit Lo

A Workout modellnél is hasonló vonalvezetés fedezhető fel, ám itt a cipő elülső részét sokkal hangsúlyosabbá tették az átívelő varrással, így kölcsönözve sportosabb megjelenést (szerintem) az Exofit Lo-nál.

Reebok Workout

Reebok Workout

Reebok x BAIT: Club

És el is érkeztünk az én személyes kedvenc Reebok sziluettemhez, a Club-hoz. Ha élhetek ilyen képzavarral, ez a modell ötvözi az előző két cipő legjobb tulajdonságait. Ugyanis megörökölte a Workout kicsit kosaras jellegű elülső orr részét, illetve az Exofit Lo oldalsó, kicsit hullámos vonalvezetését, ahol a márkajelzés figyelhető meg. Semmiségnek tűnhet, de nekem nagy pozitívum a Club esetében, hogy a talprész egységes megjelenést kapott.

Reebok Club

Reebok Club

Természetesen mindhárom sneaker esetében odafigyeltek a minőségre, ugyanis az egységes fehér felsőrész nagyon jó minőségű bőrből készült, emellett “sportcipő” lévén a talpat ragasztás mellett még oda is varrták az upperhez, ezáltal a tartósságra talán nem lehet panasz.

Mivel szerencsére semmi kirívó színt nem használtak a Reebok x BAIT kollab esetében, hogy felhívják az emberek figyelmét a sneakerre, így csak a cipő oldalsó részére, a sarokra, valamint a cipő nyelvrészére biggyesztették oda a BAIT feliratot. Viszont ha szemfülesek vagyunk, láthatjuk hogy a cipő belsejébe is elrejtettek  egy-két motívumot.

"Elrejtett" részletek

“Elrejtett” részletek

Sajnos legjobb tudomásom szerint a sneakerek nem fognak webshopos értékesítésben részt venni, kizárólag a Los Angeles-i Pop-Up Shop-ban vásárolható meg a cipő február 15-étől.

Forrás: BAIT

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×