Lassan beköszönt a tavasz és néhanapján már az első napsugarak is megmutatják magukat, így az ember lányának igazán kedve támad kilépni a téli szürkeségből és valami igazán ragyogóval felhívni magára a figyelmet. Nos a dologra a New Balance is tökéletesen ráérezett és a csillogást nem megvető női rajongóiknak kívánnak kedvezni az 574-es modell „Glitter Punk” kollekcióval. Képek és részletek a tovább után.

New Balance 574 Metallic Gold
New Balance 574 Metallic Gold

KLASSZIKUS MEGJELENÉS TRENDI RÉSZLETEKKEL

A New Balance 574 30 évvel ezelőtt két klasszikus modell ötvözéséből jött létre. 1988 óta tartó töretlen népszerűségének köszönhetően igazi ikonná és az eredetiség szimbólumává nőtte ki magát. A sneakerben az egyszerűség, a kortalanság és komfortérzet párosulnak a stílusos megjelenéssel.

A márka a modell 30 éves szülinapjának apropójából valószínű több nagy dobással is készül majd idén, de most elsőként a sneakerekért rajongó hölgyeket célozták meg.

Glitter Punk - az ördög mindig a részletekben rejlik
Glitter Punk – az ördög mindig a részletekben rejlik

HATÁRTALAN RAGYOGÁS

A letisztult és gyakorta inkább semleges színállások után most a Glitter Punk pack részeként három igazán exkluzív és mutatós cipő közül választhatjuk ki kedvencünket. A rosegold, a fekete és az ezüst mind-mind  a tavaszi szettjeink alapdarabja lehet majd.

Nyilván azoknak, akik esetében a kevesebb sosem több leginkább a rózsaarany felsőrészű darab fog leginkább szívükhöz nőni, hiszen az egyébként is fémesen ragyogó sneakert, csillogó sarokrész és a szivárvány színeiben ragyogó hologramos “N” logó teszi teljessé.

A letisztultságot kedvelők az ezüst cipőben  találhatnak majd új társa, miközben a fekete színállás az aranyközéputat jelentheti, hiszen a klasszikus prémium bőr fekete felsőrész szintén irizáló részletekkel felturbózva jelenik meg

A figyelemfelkeltő ragyogás azonban most sem vesz el semmit a márkától már évtizedek alatt megszokott prémium minőségből. A párnázott ENCAP középtalp maradt, a tervezők anyaghasználatban sem tértek el az eddig jól beválttól, így egy igazán kényelmes és egyszerre stílusosan trendi cipővel dobogtatják meg szívünket.

New Balance 574 Black with Metallic Gold
New Balance 574 Black with Metallic Gold

A február 10-én debütált színállások már a hazai piacon is elérhetőek a Pig Shoes és az Playersroom kinálatában.

Képek forrása: sneakers-magazine.com