Pumát hord a Fekete Párduc? – Bait x Puma kollab

Az új képregényadaptációk mindig kimeríthetetlen lehetőségeket kínálnak, legyen szó bármiről. A Bait x Puma kollaboráció azonban kisebb anomáliát okoz: Pumát hord a Fekete Párduc? Bár mindkettő nagymacska… Mindenesetre a tovább után futurisztikus, triple black lépőkről olvashattok, amiket egy képregényhős is szívesen visel!

Képregényadaptáció dömping

Bevallom, az elmúlt évek képregényadaptáció dömpingjétől személy szerint kicsit besokkaltam. A korábban rajongással várt filmek után eljutottam odáig, hogy nagy részét már meg sem nézem. A Fekete Párduc trailere láttán azonban újra felcsillant bennem a remény.

BAIT x PUMA: Tsugi Blaze of Glory és Mostro Mid

Elöl a Tsugi BOG, hátol a Mostro Mid

Vissza a BAIT x Puma cipőkhöz

De térjünk csak vissza a kezdeti anomáliára. A Bait és a Puma ezúttal két cipőt készített a Marvel univerzum hősének. A Tsugi BOG és Mostro Mid színösszeállításán azért túl sokáig nem kellett gondolkozni. Mindenesetre mindkét modellnek nagyon jól áll a triple black színkombó.

BAIT x PUMA Black Panther

Bait x Puma Black Panther

“Régen” minden jobb volt

Az ezúttalt azért kellett írjam, mert tavaly nyáron már volt egy szintén Fekete Párduc témájú kollab a két cég között. Az akkori Clyde Sock szerintem egy árnyalatnyival jobban sikerült. Legalábbis a színen túlmenően is tartalmaz utalást a képregény karakterére.

bait_puma_blackpanther_4

A korábbi Clyde Sock

Ezúttal mondanivaló is van

Reméljük egyik cipő sem nyerte el túlzottan a tetszésetek, ugyanis csupán 300 pár Tsugi BOG, 200 pár Clyde Sock, illetve 100 pár Mostro Mid készült. A filmet mindenesetre bárki megtekintheti a mozikban, aminek a látvány mellett ezúttal mondanivalója is van, amit sokszor még csak leplezni sem akar – mint például a Fekete Párduc névadással.

Hír-, és képforrásunk a SneakerFreaker volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×