Kobe Bryant visszavonulása után sem hagyja nyugodni a kosaras kedélyeket, igaz leginkább már csak a lépők terén. Most egy egészen különleges darabot hoznak vissza a Nike-al közösen, ami nem más, mint az első legendás lépője teljesen felújítva: itt a Kobe 1 Protro. Ha többet szeretnél megtudni a retro darabról, akkor kattints a továbbra!

Nike Kobe 1 Protro
A 2018-as felújított dizájn

A Nike Kobe 1 Protro kinézetre szinte semmit nem változott az eredetihez képest, viszont a 2018-as technikákat helyezték el benne. Felújított Air Zoom légtalpakat kapott és a 2005-ös modellben található szénszálas vázon is változtattak. A protro kifejezést pedig azért kapta, mivel Bryant nem szerette volna, ha retro névvel ellátva öregbítik a hírnevét és a lépőit, ugyanis nem egy olyan márkát akar felépíteni, ami a múlt cselekvéseire alapul.

Nike Kobe 1 Protro
Uptempo az eredetiség alapja

Hivatalos megjelenése február 17-re, vagyis a 2018-as NBA All-Star gála hétvégéjére esedékes, nem véletlenül. Aki teheti, csapjon le rá gyorsan a Nike.com-on vagy a hivatalos viszonteladóknál! Ha sikerül, pontosan 175 dollárt kell érte kicsengetni, vagyis megközelítőleg 50 ezer forintot.

Szerintem egészen formásan néz ki. Kosárpályára nem biztos, hogy felvenném, a modern technika ellenére sem, viszont egy gyűjteménynek eszméletlen szép darabja lenne. 🙂

Nike Kobe 1 Protro
Nike Kobe 1 Protro

Nike Kobe 1 ,,Protro”

Megjelenés: 2018. február 17.
Ár: 175 dollár (~ 50 ezer forint)
Szín: Black/Gold

Nike Kobe 1 Protro
Nike Kobe 1 Protro

Kép- és hírforrásunk a SoleCollector volt.