Feketén-fehéren: Érkezik az új adidas x NEIGHBORHOOD kollab

Korántsem ez az első alkalom, hogy a két márka kollaborál, és lássuk be, a végeredmény sokszor elég megosztó. Sokaknak nem tetszik a japán márka egyszínűsége. Viszont az sem kerülheti el a figyelmünket, hogy ettől függetlenül rettentő népszerűek a NEIGHBORHOOD és az adidas közös munkái, és nem véletlen az sem, hogy már sokadik alkalom ez, hogy a japánok és a németek összedolgoznak. Lássuk tehát a tovább után az új adidas x NEIGHBORHOOD kollekciót!

Előzmények, vélemények

Az első alkalom, amikor a két brand egymásra kacsintott, 2013-ban volt. Ekkor csak egy Superstar modell erejéig álltak össze, majd ezt ’14-ben egy teljes kollekció követte. Ahogy aztán teltek az évek, mindig meg-megleptek minket néhány közös cipővel. Láttunk már NMD-t, Superstar-t, sőt, Boston Super-t is.

NEIGHBORHOOD x adidas Originals Stan Smith

NEIGHBORHOOD x adidas Originals Stan Smith

A cipők persze mind meglehetősen népszerűek voltak, azonban többen is szóvá tették, hogy kezdik kicsit unni a csak fekete-fehér színállású sneakereket, ugyanis a japán csapat előszeretettel használja csupán ezt a két színt. A NEIGHBORHOOD azonban nem akart változtatni stílusán és elképzelésein, és láss csodát, a cipőik körül még mindig fellobban az a bizonyos tűz. Ennélfogva pedig érkezik az újabb adidas x NEIGHBORHOOD csomag, amely idén négy modellből áll!

A friss adidas x NEIGHBORHOOD kollab

Négy modellt tartogat számunkra az új együttműködés: NMD R1 PK, az Iniki utódja, az I-5923, a Gazelle Super és az erősen Pure Boost-ra hajazó adidas Chop Shop. Talán mondanom sem kell, hogy a pack minden tagja fekete és fehér színekben pompázik, valamint mind ugyanakkor, február 24-én startolnak majd el.

Adidas x Neighborhood collab

A teljes csomag

A legszembetűnőbb változtatásokat vitathatatlanul az NMD kapta. Az eredeti 3 csík helyére oldalt egy egyszerű bőr ‘cage’ került, az orrát pedig fehér „cápafogak” veszik körül. Ezt erősíti a szintén fehér varrás, ami a Yeezy 350-ekhez hasonlóan végigfut a cipő közepén. Az egész képet a fekete BOOST midsole koronázza meg.

Adidas x Neighborhood collab

NMD R1 PK

A kollekció következő alanya (egyelőre) ismeretlen számunkra. A leginkább Pure Boost látványát idéző Chop Shop teljes BOOST talpazattal, fekete felsőrésszel érkezik, a sarkon a szokásos cikkcakkozással kiegészítve.

Adidas x Neighborhood collab

Chop Shop

Az I-5923, a lista 3. darabja a rajongók kedvencévé vált, már most, a release előtt. A fekete BOOST és a fehér outsole megtette hatását, az biztos.

Adidas x Neighborhood collab

I-5923

Az utolsó darabunk a Gazelle Super, a kollab egyetlen BOOST néküli darabja. Személy szerint nekem egyszerű különlegességével ő viszi a pálmát, de lehet, hogy csak elfogult vagyok a pack egyetlen retro darabjával szemben.

Adidas x Neighborhood collab

Gazelle Super

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogadja majd az új darabokat a nagyérdemű. Vajon továbbra is népszerűek lesznek az adidas x NEIGHBORHOOD cipők? Vagy már leáldozóban van ez a stílus, és valami újat kellene bedobni? Ezt még nem tudjuk, de egy biztos, a kollab február végén érkezik, mi pedig izgatottan várjuk!

Infók és képek a Sneakernews-tól.

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×