Csak el ne hízzunk – Hanon x Reebok Workout Lo Plus

Anglia legnagyobb sneaker márkája, és egy skóciai üzlet, a Hanon, egy újabb kollaborációval indítják 2018-at. Korábban már láthattuk a két cég közös munkáját, azonban idén januárban valami igazán meglepőt alkottak! Lássuk tehát a tovább után, hogyan inspirálnak minket a britek az edzésre, a Reebok x Hanon Workout Lo Plus ‘Belly’s Gonna Get Ya’ extra-kollabbal!

Na most akkor mi van?

Ez a kérdés sokakban felmerülhet, de adjatok egy percet és elmagyarázom! Nos, a sztori 18 évvel ezelőtt kezdődött, a Reebok TV reklámjával. A mindössze 40 másodperces reklámban egy férfi menekülését látjuk, miközben egy hatalmas sörhas üldözi őt. Ha zavarosnak tűnik így összefoglalva, nézzétek meg az eredeti reklámfilmet 2000-ből, hátha érthetőbbé válik a téma:

Most, hogy már érthető, hogy miről van szó, haladjunk tovább a történettel: Szóval a reklám nagy sikereket ért el, a klasszikus angol humor meghódította a britek szívét. A reklám üzenete, hogy mozogjunk többet, és együnk kevesebbet. Ebből merített inspirációt a Hanon, akik korábban már dolgoztak együtt a brandel, szóval a közös munka nem volt új a számukra, ugyanakkor ezúttal egy igen érdekes cipőt alkottak meg: ez a Reebok x Hanon Workout Lo Plus ‘Belly’s Gonna Get Ya’. A surranó neve magyarra fordítva kb. ennyit tesz: „a sörhas utolér”.

Lássuk tehát a kollabot: Reebok x Hanon Workout Lo Plus

Hanon x Reebok Workout Lo Plus

Hanon x Reebok Workout Lo Plus

Az alacsony szárú Reebok modell örök klasszikus marad, a Hanon pedig egyszerre vicces és stílusos kabátba öltöztette. A cipő alapja bőrszínű, az anyaghasználatot tekintve elsősorban suede, az orrnál és oldalt bőr kiegészítéssel. Ezt teszik teljessé a farmer anyagú részek… ahogy a farmer próbálja a helyén tartani a nagy hasat… vicces hasonlat nem?

Hanon x Reebok Workout Lo PlusErre a farmer részre került a szokásos, ezúttal hímzett Reebok logó. A nyelven felemás a címke, a jobbon a klasszikus Reebok, míg a a balon a kollabról kapunk meg minden infót:

Hanon x Reebok Workout Lo Plus

Hanon, Workout, Belly

A sarkon hasonló a helyzet: a bal a Reebok, a jobb a Hanon márkajelzést viseli, egy kis piros címkén. Kicsit a Levi’s farmerekre hajaz, ez is a farmergatyás beütésre játszik rá. A talpbetét, a doboz, sőt, a cipőhöz járó dustbag is mind el van látva az új „sörhasas” logóval, így hódolva a híres reklámfilm előtt.

Hanon x Reebok Workout Lo PlusA cipő január végén, egészen pontosan 26-án startolt a Hanon-nál, teljes női, és férfi méretsorral, 99 fontos áron, ez nálunk kb. 35 000 forintnak felel meg.

Hanon x Reebok Workout Lo Plus

a teljes szett

Végezetül

Végezetül pedig tekintsétek meg a már emlegetett TV reklám rekreációját, amit a két márka közösen forgatott a Reebok x Hanon Workout Lo Plus megjelenésére. A stílus ‘kicsit’ más, de az alapok maradtak, a zene pedig továbbra is  metál:

Hír- és képforrásunk a Hanon volt.

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×