Top 5 őrültség a Supreme-tól – A legelvetemültebb ereklyék

Valóban igaz, hogy manapság bármit ellehet adni, ha az a Supreme háza tájáról származik? Az esetek nagy többségében – sajnos vagy nem sajnos – igen. Ebből kiindulva szedtük össze a márka által gyártott legdurvább és legértelmetlenebb kiegészítőket, amikről nem is gondolnánk, hogy egyáltalán létezik Supreme verziója. A teljes listáért kattint tovább!

A Supreme sztori röviden

Aki mostanában egy kicsit is követi a streetwear világ történéseit, annak aligha kell bemutatnom mi is tulajdonképpen a Supreme. Az 1994-ben James Jebbia által alakult deszkás márka, az utóbbi időkben az utcai divat egyik alapkövévé vált. Egy-egy megjelenéskor emberek ezrei, megszállottként harcolnak az aktuális termékekért akár a boltokban, akár az interneten. Már szinte meg sem lepődünk, amikor a Supreme hype-al és annak elborult resell áraival találkozunk. A rengeteg népszerűvé vált termék között azonban akad olyan is, ami inkább a menőzésre és a pénzszórásra szolgál mintsem a ruhatárunk bővítésére.

5.) Tégla

Supreme Brick

Egy a lényeg, látszódjon, hogy Supreme

A Supreme igyekszik minden területet meghódítani a jól ismert „box” logójával (röviden: bogo) és ez alól az építőipart sem hagyta ki. 2016-ban a cég téglákat adott ki a saját nevével ellátva, amely az egyszerűsége ellenére meglehetősen nagy sikert aratott és ahogy azt megszokhattuk, szinte azonnal el is fogyott.

4) Hajvágógép

supreme buzzer

A fodrászok álma?

Az utóbbi Supreme megjelenések között ez az egyik legjobb példa arra, hogy jelenleg, amire rá van írva bármilyen formában a fent említett márkanév, azt biztos sikerrel lehet eladni többszörös áron, legyen az bármi. Ezt a gépet amúgy beteszteltük és Gyuri elmondása szerint teljesen jól vág 😀

3) Szerszámok

supreme tools

Vészhelyzet esetére

Na itt aztán van minden, ásótól kezdve a pajszeren át egészen a kalapácsig szinte minden, amit egy kertvégi sufniban megtalálhatunk, természetesen a szokásos tűzpiros, Supreme színben. Igaz, sokkal drágábbak és feltűnőbbek, mint a hazai barkácsboltokban kapható társaik, viszont cserébe a tulajdonosa lehet a világ legdivatosabb munkása. Persze csak ha van bátorsága használni is őket és nem félti a festést egy kis kopástól. Ezek mellett akad baseballütő, poroltó, de még nunchaku is vészhelyzet esetére.

2) Money Gun

supreme money-gun

A csodafegyver

A polgárpukkasztás csúcsa. Az eszköz, amellyel a birtokosa nem is mutathatná jobban a „gazdagságát”. Nyilván ez csak egy eltúlzott poén, viszont a Supreme pénzágyúja tökéletesen beleillik a márka által sugárzott pénzközpontú feltűnősködésbe. A megjelenése szó szerint felrobbantotta az internetet a rajongók körében és aki csak tehette megpróbálta beszerezni, legalább egy kép erejéig. Azóta a hypebeast stílus egyik fő szimbólumává nőtte ki magát és számtalan sneakerhead Instagramján, viszontláthattuk a hypevadászok „szuperfegyverét”.

1) Biblia

supreme new testament

Az Újtestamentum egy kicsit másképp

A téma érzékenysége miatt is került első helyre ez a kis apróság, hiszen ha valamit nem illik vicc tárgyává tenni az a vallás. Főként azért, mert nagyon sok embert érzékenyen érinthet a téma. Ezzel a Supreme mit sem törődve piacra dobta az Újtestamentumot ábrázoló dobozkáját, amit némelyik fotón pénzzel kitömve reklámoznak – csak hogy hűek maradjanak a stílusukhoz.

Nektek mi volt a legextrémebb dobás a Supremetól?

Kommentbe vele a Facebook oldalunkon!

győző

Mostanra már inkább szenvedélyként tekintek a lépőkre, mint egyszerű hobbiként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×