adidas Superstar Slip-on – új színek a shopban!

Legyünk őszinték, szerintem kevés olyan ember létezik, aki még nem látott adidas Superstar sneakert. De az ikonoknak is kell néha egy kis frissítés, így született meg közel három éve az adidas Superstar Slip-on verziója. Korábban is kaphatóak voltak nálunk, most azonban új színeket kínálunk a shopban, csekkoljátok őket a tovább után!

Slip-on, feketén-fehéren

Adidas Superstar slip on Forrás: Fullress

Adidas Superstar Slip-On – Forrás: Fullress

Ahogy fentebb is említettem, sem a Superstar, sem pedig a slip-on fazon nem számít világrengető újdonságnak (gondoljunk csak a Vans-re). Az adidas szerintem egy szuper mixet csinált a kettőből.

Egyszerű és letisztult sneakerek, amiket igen könnyen lehet párosítani bármivel. Ráadásul a kötött kialakítás miatt nagyobb kényelmet is nyújtanak a “hétköznapi” Superstarhoz képest. Tökéletesen érvényesül a kevesebb néha több klisé elve, és a klisék bizony okkal azok – nehezen lehetne ezzel a lépővel nagyon mellé lőni. És bár színben tényleg nem találunk rajta semmi extrémet, külsőre azért mégsem beszélhetünk teljes visszafogottságról. A felsőbb részt átfonó pántok szolidan extravagáns külsőt kölcsönöznek.

adidas Superstar Slip-on hófehér

Adidas Superstar Slipon CQ2381 F.:Oneness

Adidas Superstar Slipon CQ2381 F.:Oneness

adidas Superstar Slip On hófehér
Cikkszám: CQ2381
Színállás: Ftwr White/Ftwr White/Core Black
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 27 990 Ft
Méret: 36-40

Egy hófehér sneakeren igazán elrontani bármit lehetetlen. Szép, egyszerű és nagyszerű. Tavasztól-őszig tökéletes lehet bármikor, bármivel. Fesztivál sneakernek nem ajánlom egyedül (bár ki tudja, a superstar pont az a modell, aminek jót tesz a viselés), egyébként maximálisan univerzális. Bár az Adidas eredetileg női cipőnek szánta ezeket a modelleket lazán uniszex sneaker, mint ahogy a legtöbb superstar.

adidas Superstar Slip-on fekete/hófehér

Adidas Superstar Slip-on CQ2382 Forrás: Oneness

Adidas Superstar Slip-on CQ2382 Forrás: Oneness

adidas Superstar Slip On fekete/hófehér
Cikkszám: CQ2382
Színállás: Core Black/Core Black/Ftwr White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 27 990 Ft
Méret: 36-40

Akinek a full fehér túl “snassz”, az is talál nálunk kedvére valót. Bár tagadhatatlan, az Adidas már ellőtte egyszer ezt a színkombót, a fő változás a strap-okon látható. Azok ugyanis az előzőnél sima feketék voltak, míg most kaptak egy 3 stripes (azaz 3 csík) feliratot. Ez a változás a full fehér modellre is igaz, bár tény, hogy azon kicsit nehezebb kivenni. Nekem személy szerint ez a modell tetszik jobban, már csak a kevésbé kényes szín miatt is. De ha esetleg nektek egyik sem nyerte el a tetszéseteket, további színeket találhattok webshopunkon.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×