adidas X_PLR PK új színekben már a shopban!

Az adidas X_PLR a közönségkedvenc NMD széria kistestvérének is nevezhető, hiszen ránézésre is látható, hogy a nagytestvér kecses vonalairól mintázták, viszont ennek a cipőnak az árcédulája azoknak is barátibb lehet, akik a “nagytesó” árát nem szívesen csengetnék ki. A sneakerbox.hu shopba két új színállásban is érkezett az XPLR snekaerből, katt a továbbra az ismertetőhöz, árakhoz, mindenhez!

adidas X_PLR PK

fekete, vagy fehér?

adidas XPLR: az NMD kisöccse

Első ránézésre is látszik, hogy az X_PLR sorozatot a Boost talpas NMD ihlette. Viszont közel sem minden a Boost! Az EVA talppal felszerelt modell teljesen okés kényelmet nyújt, akár egy egész napos használat során is. Ezek alapján pedig egy tökéletes választás lehet az említett lépő, főleg az ár-érték arányt tekintve 😉

A legújabb X_PLR modellek Primeknit felsőrésszel érkeznek, ezzel kimaxolva a komfortot és a szellőzést is. A sarkán és az oldalain bőrrel dobták fel a cipőt – újdonság a tavalyi szériához képest, hogy a gyorsfűző rendszer helyett a normál “masnis” rendszerre álltak vissza.  Ha mindenképp egy kényelmes és menő sneakert akarsz, vagy csak simán nem jön be a “hungarocell” talp akkor csak ajánlani tudjuk a két legújabb színállást: a feketét és a fehéret.

Runs Large

Rendelésnél érdemes figyelembe venni, hogy a cipőből valószínűleg eggyel kisebb méretre lesz szükséged a megszokotthoz képest. Az adidas cipők mérettáblázatát egyébként megtaláljátok a sneakerbox.hu webshopban, ide kattintva!

adidas X_PLR PK fekete/fehér/fekete

adidas X_PLR PK

Cikkszám: CQ2405
Színállás neve: Core Black/Ftwr White/Core Black
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 27 990 Ft

adidas X_PLR PK fehér/fekete/fehér

adidas X_PLR PK

Cikkszám: CQ2406
Színállás neve: White Tint/Core Black/Ftwr White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 27 990 Ft

Ha esetleg egy korábbi széria színállása jobban bejön, akkor találsz még elvetve a sneakerbox.hu shopban , valamint Alex bloggerünk korábbi cikkében is olvashatsz róla.

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×