Top 5 Nike Foamposite custom

A Magyarországon sajnos nem örvend akkora a hypenak a Nike Foamposite. Mondjuk mindig  is megosztó lépőnek számított, főleg kényelme miatt sokan kételkednek a nagyszerűségébe. A klasszikus modellt előszeretettel festik, színezik és alakítják át, ezekből a lépőkből állítottam nektek össze egy TOP 5-ös listát. Remélem ti is meglátjátok a szépségét a lépőnek. Ha csekkolnál pár igazán szép művészi alkotást kattints a továbbra!

Padawan cikk

Ezt a cikket Gergő, egyik padawan bloggerünk írta, aki éppen „gyűjti a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

5. Zombie

Ezzel a custommal a GourmetKickz egy tutira megosztó lépőt csinált. Ugyan én sem vagyok az ennyire hivalkodó cipők pártján, de talán az alapmodellhez illik. Plusz maga a név is találó a színekhez szerintem, amiért egyértelműen fontos a custom témában.

Zombie Nike Foamposite custom by Gourmet Kickz

Zombie by Gourmet Kickz

4. Hattori Hanzo

Ezt a cipőt a jól ismert Kill Bill című film és a benne szereplő a Hattori Hanzo nevű karakter ihlette. Sokan nem tudják, de Hanzo egy igazán híres japán szamuráj volt, manapság viszont inkább a pop-kultúrából ismert, a cipő is inkább ehhez kapcsolódik.

Hattori Hanzo Nike Foamposite custom by Gourmet Kickz

Hattori Hanzo by Gourmet Kickz

3. Főnix

A GourmetKickz munkáján egyértelműen látszik hogy nem ma kezdték a srácok. Ezen a customon is látszik a precizitás és a színek összhangja, egyszerűen zseniális.

Phoenix Rising Nike Foamposite custom by Gourmet Kickz

Főnix by Gourmet Kickz

2. Péntek 13

A filmtörténelem talán leghíresebb horrorja a Friday the 13th. 1980-ban mutatták be és azóta is óriási rajongótábornak örvend. Aki látta a filmet talán jobban tudja értékelni a lépőt, aki pedig nem látta annak itt az ideje pótolni.

Friday the 13th Nike Foamposite custom by Kreative Custom Kicks

Péntek 13 by Kreative Custom Kicks

1. Wu-Tang clan

A listámon első helyen szereplő  custom ez a Wu-Tang ihlette Foamposite. Talán egy kicsit elfogult vagyok a témával kapcsoltban mert nagy kedvenceim között vannak a Wu-Tang clan számai. Szerintem az alapmodell is stimmel a témához és a zenei műfajhoz, és erre csak rádob a spray.

Wu-Tang Nike Foamposite custom by Dez and Kreative Custom Kicks

Wu-Tang by Dez & Kreative Custom Kicks

Még több Nike Foamposite

Ha felkeltette az érdeklődésed a Nike Foamposite itt olvashatsz a korábbi cikkeinkből!

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×