adidas Ultra Boost 4.0 – A legjobb a legjobbak közül

A 2015 elején bemutatott Ultra Boost kétség kívűl az egyik legjobb edzőcipő a világon. Az UB viszont nemcsak egy egyszerű futócipő, hanem egy hétköznapi streetwear outfithez remekül passzoló sneaker is. Most a legújabb változatot, az adidas Ultra Boost 4.0-t vizsgáljuk meg közelebbről. Katt a továbbra!

adidas Ultra Boost 4.0 fehér

adidas Ultra Boost 4.0 fehér

Felépítés

Felépítését tekintve a negyedik változat úgy tűnhet, mintha egy továbbfejlesztett hibridje lenne az 1.0 és a 3.0 verziónak. A Primeknit felsőrész megújult, mégis egy kicsit az előző, hármas modellre emlékeztető mintázattal tér vissza. Az átlátszó helyett most egy – a klasszikus UB 1.0-ról ismerős – letisztult cage-t kapunk, amivel szerintem sokkal jobb lett az összhatás.

adidas Ultra Boost 4.0 bézs/fekete/fehér

adidas Ultra Boost 4.0 bézs/fekete/fehér

Természetesen – ahogy ez egy legújabb modellhez illik – ebbe a cipőbe is belekerült az összes technológiai újítása az adidasnak: még több termoplasztikus poliuretán energiacella a BOOST talpban, újratervezett Stretch Web borítás a talp külső részén, kétféle sűrűségű műanyagból álló Torsion System, Continental mintázat a talpazaton. A lépő tehát továbbra is nagyon-nagyon kényelmes, kellően időtálló és amiatt sem kell aggódnunk, hogy könnyedén elcsúsznánk bármilyen neccesebb felületen.

adidas Ultra Boost 4.0 fehér

adidas Ultra Boost 4.0 fehér

Színek

A cikkünkben most két remek színállást mutatunk be nektek. Az egyik az örök klasszikus, „Triple White” modell, ami letisztult megjelenésével a legtöbb embernek az első pillantást követően meghódítja a szívét. Nem mellesleg a custom sneakerek iránt érdeklődők nagy kedvence is. A másik egy igazi színes egyéniség. Na jó, talán nem egy ara papagáj színeivel büszkélkedik, de azért jóval különlegesebb a bézs/fekete/fehér árnyalataival, mint az egyszerűbb darabok.

adidas Ultra Boost 4.0 bézs/fekete/fehér

adidas Ultra Boost 4.0 bézs/fekete/fehér

Összegzés + vélemény

Az Ultra Boost kedvelőkből az új verziók megjelenése mindig megosztó visszajelzéseket vált ki. Vannak, akiknek tetszenek az újítások, az új mintázatok és színállások, és vannak, akik kizárólag az 1.0 mellett érvelnek. Nekem személy szerint az összes eddigi UB bejött (egyébként nekem is az 1.0 a kedvenc), de a 4.0 az a modell, amiben mindegyikből találhatunk egy kis szeletet, és pont ez teszi nagyszerűvé. A klasszikus elemekre építve ad valami újat. Ha neked is megtetszett, megtalálod mindkét színben a sneakerbox.hu shopban!

adidas Ultra Boost 4.0 fehér

Cikkszám: BB6168
Színállás neve: Running White/Running White/Running White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 54 990 Ft

adidas Ultra Boost 4.0 bézs/fekete/fehér

Cikkszám: BB6170
Színállás neve: Core Black/Trace Khaki/Raw Gold
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 54 990 Ft

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×