5 szuper podcast sneakerekről

A podcast műfaja szárnyalóban. Sorra indulnak olyan szériák, amelyek egy-egy csoport, vagy közösség legfőbb történéseit elemzik, tárgyalják ki. Az ilyen platform tökéletes arra, hogy úgy érjenek el minket, hogy közben ezernyi más dolgot tudunk csinálni. Nézzük mit adnak sneaker fronton!

Most mi is olyan podcasteket próbáltunk választani, amelyek viszonylag sűrűn frissülnek és minőségileg is megadják, ami kellhet Neked, ha mondjuk éppen cipőtisztítás közben szeretnél informálódni a sneaker közösség legfrissebb történéseiről.

My Brother’s Sneaker

Yassir és Isaiah Lester testvérek, humoristák és saját bevallásuk szerint sneaker függők. A cipőkön túl beszélnek a divatról, popkulturáról és olyan dolgokról, amiket utálnak.

Sneaker Podcast - My Brother's Sneaker

My Brother’s Sneaker

The Sneak Diss Sneaker Podcast

Ha most podcastben lennénk ki se próbálnám mondani a nevüket. Az biztos, hogy ők sem egy lélegzetvételnyi anyagokkal operálnak. A néhány napja kikerült epizód például 2 óra és 7 perc hosszú. Annyi idő alatt anyukád cipőit is kisuvickolod. Akkor pont a concept sneeakerekről beszélgettek egy jót.

Sneaker Podcast - The Sneak Diss

The Sneak Diss

Grail Talk

Igazi súlyos new york-i arcok, akik átlag hetente dobnak ki egy új részt. Áradozás mentes, józan nyálcsorgatás például a Dragon Ball sorozatra. Ami még a srácok imidzséhez hozzátartozik, hogy nem tesznek lakatot a szájukra, úgyhogy kifejezetten keményen fogalmaznak, olykor csúnya szavak használatával. Fiatal sneaker generáció, füleket befogni!

The Sneaker Podcast

A harmadik évadát taposó sorozat, ami szerkesztőségünkben megnyerte az „év legkreatívabb podcast brand neve” termékdíjat. A srácok egy asztal körül ülnek és nem csak sneakerekről, hanem életről, zenéről és úgy általában mindenről beszélgetnek.

Sneaker Podcast - The Sneaker Podcast

The Sneaker Podcast

Sneakerphiles Podcast – A Podcast About Sneakers

Eugene Lau sorozata, amelyben egy meghívott vendéggel ül le és beszélgetnek pletykákról, releasekről,  hírekről és mindenről, ami a snekaer közösséget érinthetik. Eddig 68 epizód hallgatható.

Sneaker Podcast - Sneakerphiles Podcast

Sneakerphiles Podcast

A felsorolt podcastek mindegyikéhez rendeltünk linket is, amely most ugyan a PlayerFM alkalmazásához vezet, de a legnagyobb platformokon is meg lehet őket találni. Kihagytunk volna valakit? Írd meg nekünk bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×