Adidas Tubular Shadow új színekben a shopban!

Az adidas Tubular Shadow talán már nem is szorul bemutatásra, az utóbbi időben egyre inkább népszerű modellnek számít. Korábban már láthattátok nálunk két színállásban, egészen pontosan kékben és pirosban , melyek még mindig elérhetőek a shopban. Ha pedig más színekre vágynátok, csekkoljátok a cikket a tovább után, mert bővítjük a Tubular Shadow választékot!

Tubular shadow – Nem minden, de ez most fekete-fehér

Adidas Tubular Shadow új színekben a shopban!

Adidas Tubular Shadow új színekben a shopban!

A Tubular család már a megjelenés pillanatától elég felkapottnak volt mondható, főképp a névadó különleges talp miatt. Bár újdonságnak hihetjük, már ’93 óta jelen vannak az inspirációul szolgáló futócipők az adidas háza táján. A Shadow erre rátett egy lapáttal, a talp többé-kevésbé maradt a fő változás a felsőbb rész. Mondhat bárki bármit, ez bizony igen „yeezy-s” külsőt kölcsönöz a sneakernek. Hogy ez baj-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga, sokaknak biztos plusz, hiszen töredék áron juthatnak egy hasonló külsőhöz.

Adidas Tubular Shadow új színekben a shopban!

Black

Adidas Tubular Shadow fekete
Cikkszám: CG4562
Színállás:Core Black/Footwear White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 29 990 Ft
Méret: 40-46

Mi az a két szín, amivel tuti, hogy nem lehet melléfogni? Beszédes az alcím, Tubular Shadow kínálatunkat ezúttal fehér és fekete színű lépőkkel bővítjük. A színeken kívül semmi más nem változik. Kötött, kényelmes felső maradt, valamint a „burrito nyelv” is, ami szuper tartást biztosít a viselőjének. Szintén adott az EVA technológiás talp, ami szintén a kényelmet hivatott szolgálni. Nekem személyes kedvencem a fűzők egyedibb kialakítása, kicsit extra, de sokat ad hozzá.

Adidas Tubular Shadow új színekben a shopban!

White

Adidas Tubular Shadow fehér
Cikkszám: CG4563
Színállás: White/Core Black/Footwear white
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 29 990 Ft
Méret: 40-46

Bár az elődök futásra voltak megalkotva ez ne tévesszen meg senkit, ezek lifestyle lépők, annak viszont szuperül funkcionálnak. A cipők 40-46-os férfi méretsorban lesznek elérhetőek. Bár elméletileg férfi cipő, a hölgyeknek is ajánlom, lazán elhordható. Árban pedig 29.990 forintot kell kipengetni mindkettőért. Ár-érték arányban nem igazán foghattok mellé vele, kényelmes, jól néz ki és a színek miatt igazán könnyen lehet párosítani bármivel. Ne habozzatok, rendeljétek meg őket tőlünk a sneakerbox.hu webshopjából, külföldön hamar elkapkodták őket!

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×