A cipő, amivel ingyen metrózhatsz: EQT Support 93/17 ‘BVG’

A németek imádják az adidas-t, és az adidas is imádja a németeket. Maga Berlin és a berliniek is közel állnak a márka szívéhez, azt pedig már tudjuk, hogy az adidas-nál nincsenek híján kreatív ötleteknek. Ha pedig mindez hazaszeretettel, és a BVG-vel (Berlin Verkehrsbetriebe) párosul, akkor annak az eredménye nem lesz más,  mint az Adidas EQT Support 93/17 ‘BVG’.  A hihetetlen ötlet, és az új színállás részletei a tovább után!

Adidas EQT Support 93/17 'BVG'

Adidas EQT Support 93/17 ‘BVG’

BVG, vagyis Berlin Verkehrsbetriebe

Magyarul: a berlini tömegközlekedési vállalat. Igen, ez a BKV német ikertestvére. Talán meglepő lehet, hogy pont egy ilyen vállalattal kollaborál az adidas, de valami mégis összeköti őket. Lehet, hogy a berliniek… ki tudja. Való igaz, hogy az együttműködő felek közül csak az egyik foglalkozik divattal és sneakerekkel, de kétség sem férhet ahhoz, hogy mindkét oldal beletette a magáét. Ugyanis a hiperlimitált berlini sneaker, egy egészéves, valódi BVG bérlettel egyenlő. A viselője korlátozás nélkül használhatja tömegközlekedést egy éven át! Az tehát biztos, hogy merész, és kreatív ötlettel álltak elő a németek, szóval lássuk, mi lett az eredmény!

Adidas EQT Support 93/17 'BVG'

Adidas EQT Support 93/17 ‘BVG’

Adidas EQT Support 93/17 ‘BVG’

A cipő felépítésében igazából nincs változás. Amire viszont érdemes odafigyelni, és ami igazán kiragadja ezt a darabot a többi közül, az a színállás: a cipőt tetőtől-talpig a tömegközlekedés színeibe öltöztették. A fekete, fehér, és szürke alapszíneket használták, ehhez párosul a citromsárga fűző, melyek alján az ‘EQT’ és a ‘BERLIN’ szavak olvashatóak. A hátsó panel, amely a stabilitásért és az utolsó fűzőlyukakért felelős, kék-piros-fekete színhármasban érkezik, melyet a járművek üléseinek borítása inspirált. Ez a végeredmény tökéletesen foglalja össze a berlini metrók hangulatát.

Adidas EQT Support 93/17 'BVG'

A színek egységben

A vastag BOOST réteg érintetlen maradt a középtalpnál, továbbra is biztosítva a maximum kényelmet, míg a Primeknit felsőrészt bőr részletek egészítik ki. A cipő orránál fehér vonalakkal dobták fel a dizájnt, a szintén fehér belső oldalon pedig hímzett alakzatok láthatóak, melyek közül az első, a sárga szív a BVG logóját szimbolizálja. A cipő nyelvére azonban a szokásos adidas márkajelzés helyére került az a bérletszerűség, ami végső soron felhatalmazza a viselőjét, hogy a tömegközlekedést használja.

Adidas EQT Support 93/17 'BVG'

A jegyed a lábadon?

A megjelenésről

Az EQT Support 93/17 ‘BVG’ január 16-án, azaz ma startol, kizárólag Berlinben. Igen, a megjelenés napjától ketyeg az óra, onnantól egy teljes évig metrózgathatunk vele szerte a német fővárosban. Összesen 500 pár készült ezekből a különleges lépőkből, a retail ár pedig 180 EUR, ami kb. 56 ezer forintot tesz ki… nem is olyan sok, ha éves bérlet is jár hozzá, nem?

Adidas EQT Support 93/17 'BVG'

Egy az 500-ból…

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×