Világsztárok stílusa fillérekből – A fast fashion pozitív oldala

Biztosan történt már meg az a legtöbbünkkel, hogy kedvenc hírességeink ruhái láttán mi is kedvet kaptunk az ő általuk képviselt stílushoz, de amikor szembesültünk azok áraival, majdnem lefordultunk a székről. Mostani cikkünk ezt a problémát igyekszik orvosolni ezért összeszedtük négy világsztár méregdrága ruhatárának lényegesen olcsóbb alternatíváit a fast fashion világából. A részletekért kattints ide!

Igen, tudom, hogy sokszor vádolják a különböző fast fashion boltokat, mint például a Zarát vagy a H&M-et, hogy kreativitás nélkül másolják a nagyobb divatcégek népszerűvé vált ötleteit. De ha ettől eltekintünk akkor ezek a boltok teszik lehetővé, hogy bárki hozzájuthasson a nagyobb vállalatok által létrehozott stílusirányzatokhoz, elérhető áron. Lássuk a sztárokat és „fast fashion szettjeiket”!

Mr. Fashion Killa  – A$ap Rocky

asap rocky fast fashion alternatíva

A$ap Rocky óriási rajongótáborral rendelkezik, akik a rappert zenéi mellett stílusa miatt is gyakran emlegetik. A számaiban saját magát csak „jiggy nigga”-ként emlegető Rocky gyakran büszkélkedik a divat világában elért sikereivel és az óriási cipő illetve ruhakollekciójával. A most látható szerelése a szakadt farmerrel és az oversized flanelinggel inkább a hanyag, laza irányba sorolható, amit egy retro hatású, kopott pólóval és egy Adidas Stan Smith-el kombinál. A Zara és H&M kínálata, ha nem is pontosan ugyanolyat, de teljesen megfelelő opciót biztosít az A$ap Rocky fanoknak, ami mellé az OG Stan Smith beszerzése már gyerekjáték.

Linkek a ruhákhoz:
Ing
Farmer (Sky Blue)
Póló
Cipő

Odell Beckham Jr.

Odell Beckham JR fast fashion alternatíva

OBJ az amerikai foci világában jelenleg talán az egyik legnagyobb divatikon. Számtalanszor láthattuk már Supreme, Off-White és egyéb népszerű márkák darabjaiban, emellett haj és szakáll kombinációja valódi különlegességnek számít nem csak a ligában de a sztárok világában is. A képen látható outfit nincs túl bonyolítva színes feliratokkal vagy más egyébbel, a sikere inkább a színek megfelelő párosításán alapszik. Mivel a Beckhamen található „Vachetta Tan” színállású Air Force nem a legkönnyebben beszerezhető darab, viszont a Nike oldalán is megtalálható bézs színű, hasított bőr verziója egy jó lehetőség lehet.

Linkek a ruhákhoz:
Sapka

Póló
Farmer
Cipő

Justin Bieber

justin bieber fast fashion alternatíva

Justin Bieberre karrierje során sokszor mondtak hideget és meleget egyaránt de az kétségtelen, hogy hatalmas befolyással bír, főként a fiatalabb generációk felett. Emberek ezrei tekintik őt példaképnek és próbálnak ötletet meríteni ruhatárából, amit jórészt Yeezyk, Supreme, Off-White és Fear of God cuccok alkotnak. Ha ezek a márkák nem is, de a fent látható alternatívák a Vans, H&M és az Asos kínálatában könnyen megtalálhatóak.

Linkek a ruhákhoz:
Sapka
Kabát
Póló
Nadrág
Cipő

G-Eazy

G-Eazy fast fashion alternatíva

Elérkeztünk listánk negyedik és egyben utolsó tagjához. Gerald Earl Gillum, akit mindenki csak G-Eazy-ként ismer, egy meglehetősen régi vágású, letisztult trendet követ. A kaliforniai Bay Area-ból származó rapper saját elmondása alapján a klasszikus, 60-es évekbeli gengsztert idéző stílusa, gyerekkori példaképe, Johnny Cash miatt alakult ki. G sűrűn mutatkozik bőrdzsekiben illetve teljesen fekete szerelésben, amit hol egy elegánsabb fekete bőrcipővel, hol pedig egy teljesen hétköznapi sneakerrel párosít. A fent látható cuccok közül mindegyiket akár itthon is egyszerűen beszerezhetjük.

Linkek a ruhákhoz:
Dzseki
Póló
Nadrág
Cipő

A félreértések elkerülése végett

Nyilvánvalóan egyik ilyen típusú boltban sem fogunk ugyanolyan ruhadarabokat találni mint a fent említett embereken. Jelenlegi cikkünkben is inkább csak hasonló, kisebb költségvetésből, könnyen beszerezhető ruhákat (és cipőket) szedtünk össze a hétköznapi boltok polcairól, és nem pontos másolatokat. Mindenesetre, sok ember szerencséjére ha hajlandóak vagyunk egy kisebb kompromisszumot kötni saját magunkkal, akkor könnyedén felöltözhetünk úgy, mint kedvenc énekesünk, rapperünk vagy sportolónk.

győző

Mostanra már inkább szenvedélyként tekintek a lépőkre, mint egyszerű hobbiként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×